Přejít na menu Přejít na obsah

The Paranoid na turné Tu a teraz: Společně s Public Relations a John Wolfhooker zahrají v Olomouci

19. 11. 2016

Pearl Novinky

Neobyčejné spojení se chystá do Olomouce. 10. 12. zde vystoupí slovenská kapela The Paranoid, která vešla ve známost spíše tvrdším zvukem, severomoravští rockovo-elektroničtí Public Relations a rockeři John Wolfhooker. Koncert se koná v U-klubu u Vysokoškolských kolejí Generála Svobody.

Olomoucký koncert je jednou ze zastávek turné Tu a teraz Tour 2016 ke stejnojmenné desce kapely THE PARANOID. Album vyšlo koncem října 2016 a je na něm 10 skladeb, které přinášejí další posun kapely a svým hudebním a textařským projevem naznačují, že The Paranoid právem patří mezi nejúspěšnější slovenské kapely současnosti.

Jak je již zvykem, chlapci z kapely připravili jedinečný koncertní program oživený kvalitní světelnou show a pyrotechnickými efekty, které umocňují a dynamizují jednotlivé skladby, ale i celkový zážitek a atmosféru. V programu se objeví skladby z nového alba, ale i nejznámější skladby z alb předchozích. Specialitou turné je limitovaný počet VIP vstupenek, které obsahují tričko k turné, možnost účasti na zvukové zkoušce, focení a autogramiádu s kapelou.

Jako hosté vystoupí PUBLIC RELATIONS – rock-elektronická smršť ze severní Moravy. I oni mají svou koncertní show postavenou kromě hudby také na světelných a dalších pódiových efektech. Public Relations se olomouckému publiku představí poprvé a pro jejich frontmana Jana „Comara“ Ražnoka bude koncert v Olomouci jakýmsi návratem do míst, kde strávil cca 10 let se svou bývalou kapelou Tropická Agnes. Na koncert přivezou své nejnovější (koncepční) album SIRAEL, které obsahuje poselství z budoucnosti provázané příběhem, tzv. „terminátorskou lovestory“.

PUBLIC RELATIONS doplňují klasický rockový základ plnohodnotnou elektronickou složkou. Jejich předností jsou originální až futuristické zvuky v aranžích a silné zpěvné melodie... to vše na koncertech doprovázeno živelnou show s vlastními vizuálními a světelnými efekty. Na kontě mají kromě vlastních koncertů také předskakování tak různorodým kapelám, jako jsou WaltariGuano Apes či Modern Talking, v příštím roce zahrají dokonce před Europe.

Videoklip k singlu Hora je úvodní částí příběhu z alba SIRAEL

A těšit se můžete také na česko-slovenskou bandu JOHN WOLFHOOKER se skvěle našlápnutým soundem. I oni nedávno vydali nové album s názvem When The Hunter Becomes The Hunted.

Vstupenky seženete v síti ticketportal.cz.

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace