Přejít na menu Přejít na obsah

The RockSet již v pátek v Olomouci: hity Roxette ožívají


Do FunParku u Šantovky v Olomouci zavítá v pátek 13. srpna skupina The RockSet - Roxette World Tribute Band. Písničky slavných Švédů zná snad každý z nás - a věříme, že i v podání The RockSet vás nadchnou.

Hity proslulého švédského dua Roxette tvořily soundtrack 90. let, tedy soundtrack mládí mnohých z nás. Na velmi profesionální úrovni je u nás interpretují The RockSet - Roxette World Tribute Band, kteří zachovávají charakteristický zvuk svých vzorů i jejich vizuální podobu, ale zároveň přidávají vlastní invenci a svou pozitivní energii.

 

The RockSet mají i úspěšné mezinárodní zkušenosti: největší světový festival tribute kapel Glastonbudget v Anglii, vystupování v rámci sítě mezinárodních casin v Litvě, účast na světovém celokulturním festivalu Delhi International Arts Festival v Indii. Uznává je mezinárodní fanklub Roxette i sám skladatel a kytarista Roxette Per Gessle.

Dnes, když Roxette již nehrají a zpěvačka Marie Fredriksson nás navždy opustila, je vystoupení RockSet příležitostí slyšet jejich hity naživo - a možná také zavzpomínat na dobu, kdy v rádiích frčely skladby jako The Look, Joyride, It Must Have Been Love či Crash! Boom! Bang!

Vstupenky můžete zakoupit jak na místě ve FunParku v Jack's Cowhouse Baru, tak v síti SMS Ticket. Koncert se koná již tento pátek 13. srpna!

Text: Sylva Kaplanová
Foto: FunPark Šantovka

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace