Přejít na menu Přejít na obsah

Tragická nehoda: Po koncertě Avenged Sevenfold/Disturbed zemřel člen crew

22. 2. 2017

Pearl Novinky

K tragédii došlo 20. února na koncertě kapel Avenged Sevenfold, Disturbed a Chevelle ve Stuttgartu. Po koncertě při uklízení scény spadl šestadvacetiletý technik z výšky asi 20 metrů na mladšího člena crew (19), který následkům zranění podlehl. Šestadvacetiletý muž je ve vážném stavu v nemocnici.

Nehoda se stala ve známé Hans-Martin-Schleyer-Halle. "Nikdy jsme neměli žádnou, a už vůbec ne smrtelnou, nehodu od otevření na Schleyer-Halle, tedy od roku 1983. Je to hrozná a tragická událost. Soucítíme s rodinou a přáteli mladého muže," vyjádřil se k neštěstí mluvčí haly.

Následující koncert v italském Miláně byl z pochopitelných důvodů zrušen. Avenged Sevenfold se následně vyjádřili na svém oficiálním Facebooku:

"Máme několik smutných zpráv, které musíme oznámit. Minulou noc po našem koncertu v německém Stuttgartu, šestadvacetiletý technik spadl z lešení. Padl z veliké výšky na devatenáctiletého muže z naší crew. Tragickou skutečností je, že mladší z obětí na následky zranění zemřel. Druhý muž je nyní v kritickém stavu v nemocnici.

Pro nás je to opravdu srdcervoucí. Všichni posíláme naše myšlenky a modlitby nejen do nemocnice, ale i rodině pozůstalého. K našim myšlenkám a motlitbám se zapojují obě rodiny, všichni z Live Nation a taky všichni ostatní, jejichž životy byly ovlivněny... Milujeme naši crew tak moc, stejně jako mnoho místních zaměstnanců, kteří jsou nezbytní pro naší show každý večer, a všude tam, kde právě účinkujeme. Je to krutá připomínka toho, jak rychle se může nehoda stát.."

Disturbed poslali tento smutný vzkaz:

"Dovolte nám, abychom poslali naši nejhlubší soustrast rodině za člena crew, který bohužel zemřel. Milujeme a opatrujeme všechny ty členy naší crew, kteří jsou zodpovědní za to, aby byla skvělá show jak ve dne, tak i v noci. Vzpomínka na tenhle otřesný incident a to hroznou tragédii je téměř nesnesitelná.

Zbytek tohoto turné věnujeme pro našeho padlého bratra. Život je velmi vzácný a může skončit v jediném okamžiku.."

Podrobnosti nejsou zatím známy. Odborníci se nyní pokouší rekonstruovat nehodu, aby zjistili, co vedlo k pádu staršího z mužů na mladíka z týmu.

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace