Přejít na menu Přejít na obsah

V hanácké metropoli vystoupí legendární italský zpěvák Drupi


Po legendární Sandře nebo Ianu Paiceovi z Deep Purple míří do Olomouce další interpret světového formátu. 29. října v Pavilonu A na Výstavišti Flora vystoupí charismatický italský zpěvák Drupi, jenž s sebou přiveze řadu známých hitů.  

Italský zpěvák Drupi, vlastním jménem Giampiero Anelli, má k České republice opravdu velmi blízko. S naší zemí ho pojí spolupráce s předními českými umělci jako jsou například Michal David, Monika Absolonová nebo Karel Gott. Nedá se nezmínit také jeho dlouholetá spolupráce se zpěvačkou Hanou Zagorovou. Fanoušci italské legendy tak naživo uslyší hity jako Sambariò, Sereno è nebo pecku Piccola e Fragile. Drupiho hostem bude Ital žijící několik let v ČR - Davide Mattioli. Vstupenky jsou stále v předprodeji v síti SMS Ticket za 795,- Kč.

Den před koncertem se v hotelu Flora uskuteční autogramiáda tohoto hudebního velikána a v průběhu večera také krátce vystoupí druhý zmiňovaný Davide Mattioli. Pořadatelé si připravili také tématické italské menu, které bude po celý týden servírováno v restauraci hotelu Flora. 

Program:
24. - 29. 10. italské menu v restauraci Flora
27. - 28. 10. na hotelu Flora prodej italských potravin z Toskánska
28. 10. v 17 hod autogramiáda, v průběhu večera krátké vystoupení Davide Mattioli, nutná rezervace stolů
29. 10. od 19:30 koncert na Výstavišti Flora

Text: Milan Papežík
Foto: Archiv Drupi

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace