Přejít na menu Přejít na obsah

Václav Noid Bárta v Karlíně: dva exkluzivní koncerty

17. 11. 2015

Pearl Novinky

Již tento týden, 20. a 21. 11., se v Hudebním divadle Karlín konají dva exkluzivní koncerty Václava Noida Bárty. Půjde o druhý (avšak obsahově samozřejmě jiný) „ročník“ těchto koncertů – již loni 25. a 26. dubna přivítal Noid své příznivce v prostorách svého domovského divadla, které je pro něj, jak sám říká, srdeční záležitostí.

Václav Noid Bárta během letošních karlínských koncertů zúročí své patnáctileté působení na hudební scéně. Uslyšíme písně z nového alba Jedinej krok, které vyšlo v říjnu, ale také árie z muzikálů AIDA, Jesus Christ Superstar, CarmenLucie, větší než malé množství lásky a některé české i zahraniční hity v úpravě pro symfonický orchestr.

Hostem koncertu bude Marta Jandová. Tím oba navážou na spolupráci z letošního května, kdy nás reprezentovali na soutěži Eurovision Song Contest. Těšit se můžeme i na velkolepou výpravnou show ve stylu koncertů zahraničních hvězd.

Vstupenky: TicketArt

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace