Přejít na menu Přejít na obsah

Vlasta Horváth natočil s dcerou vánoční duet plný něhy, lásky a pohody


Vlasta Horváth nahrál první duet, a to hned s osůbkou nejpovolanější: se svou dcerou Lindou. Skladbu Chvíle vánoční představuje milý videoklip, který zpěvák vydává právě nyní - na začátku adventního času.

Pěvecký talent po tátovi
Je tomu více než šestnáct let, co Vlasta Horváth vyhrál druhou řadu talentové soutěže Česko hledá SuperStar. Již v té době chodil se sympatickou Markétou, se kterou se pak i oženil. Nyní se v novém videoklipu představil se starší ze dvou společných dcer: Lindě Horváthové je devět let a pěvecký talent zdědila po tátovi.

 

O duet ho požádala dcerka na koncertě
Vlasta Horváth má tu výhodu, že si dokáže své písně napsat sám. Léta se drží v žánru, ve kterém je nejvíc doma: pop a balady. Duet s dcerou vznikl téměř náhodou - již loni hrál píseň Chvíle vánoční s kapelou na vánočních koncertech, a jednou si s ním chtěla Linda tuto píseň na pódiu zazpívat. V tu chvíli bylo překvapené nejen publikum, ale i pyšný tatínek, kterému se myšlenka duetu hned zalíbila.

Videoklip s rodinnými příslušníky
Do videoklipu si Vlasta Horváth přizval své rodinné příslušníky a přátele. Prim hraje on sám s Lindou, ale ve videu se objeví například také jeho mladší dcera Alžběta (6), bratr Radek nebo dlouholetý člen kapely a rodinný kamarád Honza Mikulecký. Za bicí usedl David Dragoun, syn legendárního otce Romana Dragouna. Píseň má klasické atributy vánoční hitovky - něhu, lásku, pohodu a zasněženou krajinu.

Text: Sylva Kaplanová, Milan Papežík
Foto: Archiv Vlasty Horvátha

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace