Přejít na menu Přejít na obsah

Votvírák: mezi dalšími dárky jsou MIG 21, Horkýže Slíže, Harlej a Sabina Křováková!


Na pódiích Votvíráku se představí každoročně více než šedesát kapel a zpěváků celé řady žánrů. Kromě již ohlášených Kryštof pořadatelé pomalu odtajňují narozeninové menu festivalu. Jako další chod potvrzují vystoupení oblíbených MIG 21, Horkýže Slíže a návrat tradičních účastníků festivalu Harlej. Nováčkem je rocková vycházející hvězdička Sabina Křováková, která doplní páteční program rockové stage.

Votvírák slaví deset let, dárky budeme nadělovat především návštěvníkům a to nejmenší, co jim můžeme nabídnout, jsou jejich oblíbené kapely,“ uvádí za pořadatele Martina Jablanovská.

Festival Votvírák je největší český multižánrový hudební festival (zaměřený převážně na rock, pop a hip hop v provedení českých a slovenských interpretů a hudebních seskupení). Ve dnech 10. až 12. června 2016 se uskuteční na letišti Boží Dar ve středočeských Milovicích jeho JUBILEJNÍ 10. ročník.


 
 
Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace