Přejít na menu Přejít na obsah

Votvírák tento víkend zahájí festivalovou sezónu 2014


Festival Votvírák - český multižánrový hudební festival zaměřený převážně na rock, pop a hip hop v provedení  českých a slovenských interpretů a hudebních seskupení proběhne již tento víkend 13. - 15.6.2014.

Velkou show si pro návštěvníky připravil DJ WICH, který vystoupí za doprovodu live bandu Champion Sound, své narozeniny doslaví na Votvíráku DOGA, nezapomenutelný zážitek slibují MANDRAGE, pyro show ŠKWOR, zahrát si můžete s kapelou WOHNOUT a milé překvapení pro své fanoušky chystá i pop punková kapela RYBIČKY 48.

V rámci doprovodného programu čeká návštěvníky spousta atrakcí, zábavního i sportovního vyžití.

Pořadatelé festivalu se i letos zaměřili především na komfort a pohodlí návštěvníků, ať už v areálu, nebo ve stanovém městečku.

V rámci festivalu Votvírák se můžete těšit na speciální díl hitparády Dé Pětka s Adamem Mišíkem, která se na festivalu natáčí. Nebo na účast v časosběrném dokumentu České Televize o „ Milovických paterčatech“, kteří letos na festivalu oslaví své 1. narozeniny, dárek jim předá oblíbená kapela jejich rodičů – VISACÍ ZÁMEK.

Dárky jsou připraveny i pro návštěvníky festivalu, ať už v podobě zlevněných vstupenek na další vybrané akce, nebo spousty dárkových a upomínkových předmětů od partnerů festivalu.

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace