Přejít na menu Přejít na obsah

Voxel nadchnul tisíce diváků při rozsvícení vánočního stromu v Olomouci. V hanácké metropoli chystá další koncert s Michalem Horákem


V neděli 19. listopadu na olomouckém Horním náměstí roztancoval početný dav příznivců zpěvák Voxel alias Vašek Lebeda. Byl hlavní hvězdou večera při speciální příležitosti. Rozsvěcoval se totiž vánoční stromek a v rámci takové události se bavíme opravdu o několikatisícovém davu, který si tento slavnostní akt nenechá nikdy ujít. Nebylo to však zdaleka poslední Voxelovo olomoucké vystoupení v tomto roce. 

Již za pár dní mladý zpěvák společně s Michalem Horákem a kapelou Trocha Klidu roztančí olomoucký hudební svatostánek. 15 prosince společně vystoupí v S-Klubu. Velkou symbolikou je, že Michal Horák byl hostem na Voxelově vystoupení právě při zmiňovaném rozsvícení stromu. Teď to bude zase naopak a Michal Horák si ho přizval na své vlastní turné.

Podzim nemusí být jen depka, šeď a nevlídno! Stále populárnější písničkář Michal Horák má zaručený recept, jak se z toho všeho nepomátnout a s radostí vám ho předepíše na svém aktuálním turné k nové desce s názvem Ideální čas se nezbláznit. V Olomouci si k sobě přizval posily v podobě Voxela, který Vám s rozšířenou kapelou o housle a cimbál zahraje svoje fláky a možná i nové songy z připravovaného čtvrtého alba. Že mu to s cimbálem a houslemi velice svědčí, to dokázal právě na svém koncertě na Horním náměstí, kde se rozsvěcoval vánoční strom. Svou náklonnost k folkové muzice Voxel dokázal již dříve, když byl součástí turné kapely Čechomor. Na pódiu taky nebude chybět téměř domácí kapela Trocha Klidu, která Vám k tomu všemu naloží pěknou porci energie a taktéž singly z chystané desky.

Bude se tak jednat o speciální trojkoncert umělců, které Olomouc nějakým způsobem spojuje. Voxel nějakou dobu v Olomouci bydlel, Michal Horák zde bydlí a učí. Trocha Klidu jsou sice šumperská kapela, ale všichni taktéž bydlí v Olomouci.

Vstupenky jsou stále v prodeji za 420,- Kč ZDE.

Text: Milan Papežík
Foto: Milan Papežík

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace