Přejít na menu Přejít na obsah

Voxel zpívá o tom, že Život je krásný

19. 12. 2021

Pearl Novinky

Písničkář Voxel, vlastním jménem Václav Lebeda připravil pro své fanoušky vánoční dárek v podobě nového singlu, ke kterému vznikl také videoklip. Píseň pojednává o situaci, kdy se člověk pomalu dostává do „středních let“.

Text je o děsu ze stárnutí, z toho, jak člověk přebírá zodpovědnost za svůj život mířící k „poločasu“ a už se necítí jako za mlada“ vysvětluje zpěvák a dodává, že k singlu vznikl také videoklip. „Vymyslel jsem si jednoduchý a přitom velmi časově náročný koncept. Natáčeli jsme dohromady asi půl roku – Česká republika, Tenerife. Uvnitř, venku, v bazénu, moři, na horách. Jde o časově asi o můj nejnáročnější videoklip, o to větší z něj mám radost.“ dodává.

 

 

Práce na nové desce

Zpěvák má na svém kontě nejen hudbu, ale také text k písni. S textem mu pomáhal dlouholetý kamarád Pokáč. Voxel dále nezahálí a pilně připravuje songy na další, v pořadí čtvrtou desku a těší se na březnový dvojkoncert s Michalem Horákem a hosty a koncertní léto.

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace