Přejít na menu Přejít na obsah

Vycházející hvězdy nu-metalu Blind Channel se vrací s novým albem a evropským turné do pražského MeetFactory


Finské nu-metalové hvězdy Blind Channel, které se umisťují na předních příčkách hitparád, oznámily své nové album "Exit Emotions", které vyjde příští rok u společnosti Century Media. 17. dubna 2024 si jako jednu ze zastávek turné k nové desce vybrali pražský klub MeetFactory. 

Pátý studiový počin kapely navazuje na album Lifestyles of the Sick & Dangerous z roku 2022. Začátkem letošního léta Blind Channel vydali svůj nový bombastický singl Deadzone s epickým videoklip k této skladbě. 

Se zprávou o novém albu Blind Channel oznamují také několik masivních koncertních plánů na zbytek roku 2023 a příští rok a žádné z nich není o nic důležitější než vlastní evropské turné Exit Emotions, které kapela odehraje jako headliner na jaře 2024. Turné po 30 městech odstartuje 21. března v německém Oberhausenu a skončí o pět týdnů později 27. dubna ve finském Tampere. Jako jeho support se k nim připojí Ghøstkid.
Vstupenky jsou dostupné za 690,- Kč v sítích Ticketmaster a GoOut. 

Text: Milan Papežík, Live Nation, Echo Promotion s.r.o.
Foto: Christian Ripkens

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace