Přejít na menu Přejít na obsah

Vydejte se do bývalé Jugoslávie s Voxelem a ochutnávkou balkánských specialit. Již tento pátek!


Pět lidí, pět balkánských zemí, spousta zajímavého jídla a ještě zajímavějších míst. Už v pátek 8. 9. od 19:30 se v olomouckém kině Metropol odehraje premiéra filmu Balkan Trip od olomouckých tvůrců, který nabídne divákům poznání míst bývalé Jugoslávie, o kterých jste možná dříve ani neslyšeli. 

V rámci premiéry filmu vystoupí také zpěvák Voxel a pro všechny návštěvníky je připravena ochutnávka balkánských specialit, která dotvoří atmosféru tohoto večera. Pětice přátel se ve filmu společně vydává na výpravu na Balkán. Cílem je objevit skryté krásy těchto míst a poznat autentickou místní kulturu. Během cesty nebudou chybět dobrodružství, zábava a lahodné místní jídlo. Diváky bude na jejich cestě provázet jedna z členů výpravy Martina Qweetko Procházková, moderátorka rádia Haná.

Trailer k filmu: 

"Očekáváme, že náš film Balkan Trip přinese divákům nezapomenutelný zážitek, který je zavede na neznámá místa a ukáže jim nový pohled na Balkán. Tato cesta nás obohatila o mnoho zážitků, a rádi bychom se o ně podělili s diváky," říká režisér filmu Jiří Slečka. „S naší partičkou si navíc užijete opravdu spoustu užasných chvil.“ dodává moderátorka Qweetko.

Film o filmu:

 

Vstupenky za výhodnější cenu mohou diváci stále zakoupit ZDE. Budou však dostupné i na místě.

Text: Milan Papežík, George Pictures
Foto: Milan Papežík, George Pictures

 

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace