Přejít na menu Přejít na obsah

Vyprodaný stadion: Kryštof svůj slib více než splnili

2. 1. 2017

Pearl Novinky

Kapela Kryštof dnešním dnem vyprodala Strahov! Čtyřicet tisíc vstupenek na narozeninový koncert k 25. výročí existence kapely je třičtvrtě roku dopředu fuč. Koncert se koná 16. září na fotbalovém stadionu Evžena Rošického v Praze.

"Děkujeme všem, kdo si lístky koupili s takovým předstihem. Budeme se snažit, abychom předvedli koncert, na který fanoušci nezapomenou. A my také ne. Bude to náš společný splněný sen," uvedl k tomu frontman kapely Richard Krajčo.

Strahovský stadion se "Kryštofům" podařilo vyprodat během dvou a půl měsíce. Završí se tak to, co Richard Krajčo sliboval v roce 2001, když byla kapela víceméně v začátcích své mediální popularity - dotáhnout to jednou na fotbalový stadion. Kryštof od té doby vystupovali na různých místech o různě velké kapacitě - kluby, kulturáky, divadla, stáli dokonce na jevišti Státní opery Praha, dále jejich cesta vedla do hal, neboť kulturáky jednoduše i nestačily. Nyní si po loňské sérii halových i klubových koncertů a vlastní festivalové šňůře KryštofKemp dají koncertní pauzu a 16. září se na ně všichni, kdo si stihli koupit lístky, mohou těšit na Strahově.

Kapela momentálně sestavuje playlist, vymýšlí se scéna. Na místě to celé bude mít pod palcem režisérka Karin Babinská, partnerka Richarda Krajča, která již úspěšně řídila předešlé turné Srdcebeat Tour. Při příležitosti výročí vyjde i druhé best of album s jednoduchým názvem "25".

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace