Přejít na menu Přejít na obsah

Za Wohnouty a Jelenem do Třebíče: už tento víkend


V Třebíči pokračuje i tento víkend úspěšná letní tradice Castle Open Air, tentokrát koncerty dvou oblíbených kapel Wohnout (30. 7.) a Jelen (31. 7.). Čtenáři Hudební scény se již nyní mohou těšit na reportáže z obou z nich.

Poslední červencový víkend bude ve znamení dvou mírných protikladů. Kapely Wohnout a Jelen jsou obě populární, cestu na jejich koncert si ale nejspíš najde pokaždé jiné publikum. Hudbu kapely Jelen ocení fanoušci folku a popu, tvorbu Wohnout zase spíše ti, kdo si tykají s trochu alternativnější muzikou kořeněnou spoustou humoru. Předskokankou kapely Jelen bude zpěvačka Kate Matl.

Koncerty se budou konat na Koupališti Polanka. Tím se nabízí ideální program na víkendové odpoledne a večer: vykoupat se a pak dorazit na koncert. Pořadatelé upozorňují na potřebu mít u sebe potvrzení o bezinfekčnosti (test, prodělání covidu, dokončené očkování). Všechny informace k akcím najdete na oficiálním webu castleopenair.cz.

Text: Sylva Kaplanová, Nico Moro
Foto: archiv Wohnout, archiv Jelen

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace