Přejít na menu Přejít na obsah

Ze školní párty do prosluněné Californie aneb DJský úspěch hodný uznání


Že to celé zní jako pohádka s dobrým koncem? Není tomu tak. Neni to totiž pohádka, ale reálná životní pouť, která se povedla zrealizovat našemu přednímu DJovi a producentovi Michaelu Burianovi.

 

V české republice je bohužel jen málo DJs, kteří se svým působením zasloužili o přínos a vývoj elektronické taneční scény. Jedním z těch, kteří se na vývoji naší taneční scény podíleli je Michael Burian. Tento sympaťák se do vod elektronické hudební scény ponořil již ve svých 15.letech, kdy vystoupil jako DJ, na školním večírku a byl to krok správným směrem, který nastartoval jeho raketovou kariéru. Ovoce v podobě úspěchu mu přinesla prestižní ocenění Czech Dance Music Awards - jako DJ roku 2001 a o rok později ve stejné soutěži uspěl se svým singlem Blow Me / Hotmale, který se stal singlem roku.

Jeho hvězda stoupala a nabírala na síle. Michael Burian se stal díky svému energickému a osobitému pojetí setů, žádaným i za hranicemi naší republiky. Ochutnal pocit vystoupit na nejprestižnějších celosvětových akcích, jako byla Love Parade, Creamfields. Vychutnal si atmosféru v klubu Amnesia na Ibize, Capitol v Indii a navštívil akce, ve střední americe a po celé evropě. On samotný zrealizoval řadu akcí Visage, v pražském klubu Roxy, za které obdržel další z mnoha ocenění Dance Award, jako třeba i za Dance Extravaganzu na Evropě 2, což byl nejlepší hudební pořad.

Výčtem všech Michaelových úspěchů by se dalo pokračovat, jelikož jich je opravdu spousta. Je zbytečné uvádět jména slavných DJs, se kterými vystupoval, jelikož on sám se za dobu svého působení dostal na úroveň jich samotných - stal se TOP naší scény. Opravdu originálním počinem z Mácháče 2014, se stala žádost o ruku, v podání právě Michaela Buriana, která nepotřebuje další komentář. Do nového roku 2015 vstoupil jako správný matador a odehraje si svůj premiérový set v Californii (USA), v klubu Sutra, jednom z nejprestižnějších klubů Californie. Nezbývá než palec nahoru a popřát úspěšnou plavbu hudebními vodami.

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace