Přejít na menu Přejít na obsah

Změna: Aerodrome Festival bude v Tipsport Areně

18. 4. 2016

Pearl Novinky

Pražský Aerodrome Festival, konaný letos 15. 6., si pomalu začíná budovat určitou tradici mezi českými festivaly. Typická je pro něj kombinace tří faktorů: je jednodenní, koná se "ve městě", nikoli někde na odlehlé louce, a každoročně přiváží známá jména z oblasti rocku, metalu a punku. Letos přijedou Billy Talent, Zebrahead, Bad Religion, stále populárnější Bring Me To Horizon a headlineři Korn.

Festival dne 18. 4. oznámil změnu místa konání: z areálu PVA Expo Letňany se přesouvá do Tipsport Areny na Výstavišti. Přesný časový rozpis bude brzy zveřejněn, zatím je známo pořadí, ve kterém kapely vystoupí: Zebrahead, Bad Religion, Billy Talent, Bring Me To Horizon a Korn. Brány haly se fanouškům otevřou ve 14:00, první koncert by se měl konat od 16:00. Vstupenky seženete v síti Ticketportal za 1490,-.

Festival je známý tím, že dokáže do ČR přivézt každoročně i velmi známá jména z oblasti tvrdší muziky. V minulých letech na něm vystoupili třeba System Of A Down, Avenged Sevenfold, Limp Bizkit či dokonce Metallica.

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace