Přejít na menu Přejít na obsah

Zpěvačka Dominika Stará je vdanou paní: Svatba v kostele a oslava v rodinném kruhu


Nejúspěšnější zpěvačka první Česko Slovenské SuperStar Dominika Stará prožívá své nejkrásnější období života. V pátek se totiž vdala za svého přítele Michala Jurenu a navzdory těžké době si novomanželé celý svůj velký den naplno užili.

Novomanželé si řekli své ano v šamorínském kostele Nanebevzetí Panny Marie a následovala oslava v rodinném kruhu. Tu pravou veselku s obnovením manželského slibu plánuje šťastná dvojice na květen, kdy už snad protiepidemická opatření nebudou tak přísná. Zpěvačka totiž přiznala, že jednu obavu ze svatby přece jen měla, a to tu, že na ní nebudou moct být přítomni její rodiče a sourozenci. "Kvůli opatřením proti šíření koronaviru jsem žila v nejistotě, jestli se svatebního obřadu bude moct zúčastnit moje nejbližší rodina. Bez nich bych si opravdu tento velký den nedokázala představit. Nakonec vše dobře dopadlo a jsem moc ráda, že jsme rok 2021 odstartovali ve velkém stylu - po boku mého muže, rodičů a sourozenců, a jsem připravena si moje velké životní štěstí naplno užít," přiznala teď už šťastná mladá paní.

Připomeňme si, že půvabná blondýnka v historicky první Česko Slovenské SuperStar porazila i takové rivaly, jakými byli třeba Ben Cristovao, Monika Bagárová, Markéta Konvičková nebo Jan Bendig. Velké úspěchy slavila i v USA, kde žila sedm let, působila v hudební branži a vystupovala po boku velkých hvězd světového showbusinessu. Návrat do její rodné krajiny jí však přinesl ten nejcennější dar - jejího manžela, který je dle slov mladé nevěsty tím největším darem od Boha a odpovědí na všechny její modlitby.

Za Hudební Scénu přejeme pevné zdraví, hodně štěstí a spoustu krásných společných zážitků

Text: Milan Papežík
Foto: Nový Čas, Archiv Dominiky Staré

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace