Přejít na menu Přejít na obsah

Tiskové Zprávy

MECCA 29.1. / MECCAMIX HIGH 5 YEARS & OLAV BASOSKI

22. 1. 2010

Redakce

Je to tady! Nejstarší klubová noc Meccy a 2. nejoblíbenější česká party slaví 5 let své existence! Během těchto 5 let Meccamix představil desítky zahraničních i domácích DJů, vydavatelství a prestižních klubů. Pravidelně každý měsíc se snaží přinášet něco nového ze světové klubové scény a pro toto významné výročí jsme se rozhodli představit poprvé v klubu Mecca legendu house music, producenta a hitmakera - OLAVA BASOSKIHO.

Startuje Nejmilejší koncert

18. 1. 2010

Redakce

Nejmilejší koncert je benefiční projekt pro děti z dětských domovů, jehož historie sahá až do roku 1992, kdy byl založen členy Federace dětských domovů. „Cílem celého projektu je oslovit veřejnost a upozornit na dovednosti těchto dětí," tvrdí ředitel projektu Aleš Bureš. Novinkou již 19. ročníku je akce s názvem "Nejmilejší koncert tour", kde mají děti možnost vystoupit vedle předních českých kapel v renomovaných klubech po celé České republice.

Pražská kapela Loyca zahraje v Akropoli

9. 11. 2009

Redakce

Pražská kapela Loyca poprvé vystoupí na podiu kultovního Paláce Akropolis. Představí se v sobotu 14. listopadu v rámci projektu Future Line a určitě budou potřebovat vaší podporu! Projekt dává šanci novým kapelám, přijďte tedy Loyce dát svůj hlas!

O2 Sázavafest chystá ohlášení hudební soutěže, výhodný předprodej i otevření restaurace Festovka

9. 11. 2009

Redakce

Na Podzimním O2Sázavafestu, který se uskuteční v sobotu 7. listopadu v pražském klubu Abaton, se návštěvníci mohou těšit nejen na tradiční žánrově barevný line-up, ale také na informace o tradiční soutěži festivalu s názvem O2Sázavafest Battle. Ta nabízí možnost kapelám i sólistům zahrát si na největším tuzemském multižánrovém festivalu a získat zajímavé ceny pro muzikanty.

Studio 54 Night * sobota 7.11.2009

9. 11. 2009

Redakce

Listopadové vydání pravidelné noci nejprestižnějšího pražského afterklubu Studio 54, které Vám každý měsíc servíruje prostřednictvím svých rezidentů to nejlepší z charakteristického soundu dnes již legendárního afterklubu, bude opět ve velkém stylu! Oficiální afterparties po věhlasných akcích světového formátu jako je Sensation..

FOREVER YOUNG ! FOREVER FORUM ! po roce o5 v klubu RADOST FX

9. 11. 2009

Redakce

A po roce je to tady a opět v klubu RADOST FX PRAHA. Tentokrát v duchu 80´s s nádechem soft porna. Připomeneme si tak dobu, kdy snowboarding začal „otravovat" na sjezdovkách a mimo ně život lyžařům celého světa. Připomeneme si to originálním filmem z letošní produkce - FOREVER FORUM. Společně tímto mejdanem šamansky šoumensky přivoláme sněhovou kalamitu!

OPERA HOUSE fashion show * 23.10.2009

28. 10. 2009

Redakce

Tento výjimečný operní večer nebudete vědět co dříve. O rojezd této show se postárá ostřílený DJ YAROUSH. Ve 24:00 vypukne velkolepá FASHION SHOW firmy HORUS OPTIK a DJ LAFAYETTA, kde se představí řada celebrit českho showbusinessu. Za všechny jmenujme KATEŘINA MÁTLOVÁ - ZPĚVAČKA a MODELKA NIKOL ŠTÍBROVÁ - HEREČKA (POJIŠŤOVNA ŠTĚSTÍ) INNA PUHAJKOVÁ - MODELKA JANA ZÁBOJNÍKOVÁ - MISS AEROBIK 2004 HANKA MÜCKOVÁ - FINALISTKA ČESKÉ MISS 2009 TOMÁŠ ROUHA - MUŽ ROKU 2004 PAVEL NOVOTNÝ - MODERÁTOR A PROVOKATÉR TOMÁŠ ZÁBOJNÍK - MODEL A MLADÝ ZUBAŘ

Podzimní O2 Sázavafest - Rozhovor s Ohm Square

28. 10. 2009

Redakce

Proč dáváte přednost vlastní produkci před jinými labely? Až naše poslední album Taking Shape vyšlo v naší produkci a to pouze pro Čechy. Pro zbytek světa ho vydává německý label Mole listening pearls, kde vyšlo letos v červnu.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace