Přejít na menu Přejít na obsah

Tiskové Zprávy

Ředitel O2 Sázavafestu: Jacksona jsem chtěl na jubilejní 10. ročník

1. 7. 2009

Redakce

Ředitel O2 Sázavafestu, který 29. června slavnostně odtajnil na svých stránkách www.sazavafest.cz kompletní line-up prozradil, že se společně se svým týmem chystal oslovit Michaela Jacksona k vystoupení na jubilejním 10. ročníku festivalu. Proto se za Michaela bude na letošním největším českém multižánrovém festivalem v Česku držet minuta ticha.

O2 Sázavafest Battle vyhrála Kulturní úderka

1. 7. 2009

Redakce

Z šestice finalistů pátého ročníku hudební soutěže O2 Sázavafest Battle vzešla jako vítěz  R'n'B-bluesová kapela Kulturní úderka. Ve finále se s ní v sobotu 27. června na Konopišti utkala indie-rocková skupina Agave 9, elektronická skupina Cosmic Crew, screamo-rocková  Evelynne, R'n'B-popová parta Charomeliroo a folkaři Piosenki.

Summerbeach Rudava 2009 bude plný športov a hudby

1. 7. 2009

Redakce

Ten najšportovejší letný hudobný festival Summerbeach Rudava 2009 sa uskutoční už 24. - 26. 7. 2009 v rekreačnej oblasti Rudava pri Malých Levároch (okres Malacky, Slovensko, 25 km od slovensko-českých hraníc). David Koller, Lenka Dusilová, Hex, IMT Smile, Polemic je len niekoľko z mien česko-slovenského hudobného výslnia, ktoré sa vám na ňom predstavia.

Petr Henych & G-bod je vítězem 13. ročníku Broumovské kytary

26. 6. 2009

Redakce

Soutěž Broumovská kytara 2009, jejíž finále se uskutečnilo v sobotu 20. června, zná již své vítěze.  Prvenství od odborné poroty a vítězství v letošním v pořadí již třináctém ročníku získalo rockové instrumentální trio Petr Henych & G-bod. Kapela získala současně třetí místo v kategorii divácké soutěže. Petr Henych přebral ocenění z rukou hejtmana Královehradeckého kraje Lubomíra France.

27/6 REHAB closing party

26. 6. 2009

Redakce

V červnu se můžete těšit na closing party sestřičkovské párty Rehab, kde oslaví narozeniny známý párty fotograf, Skybeam. Tímto večerem Vás provedou a zároveň pogratulují vybraní čeští DJs v čele s Nesquikem, Martinem Grednerem, Omarem, Wolschou a dalšími skvělými DJs. Martin Gredner má za sebou nejen úctyhodnou historii na české taneční scéně, ale sbírá úspěchy i v prestižních klubech v zahraničí. Zahrál si například po boku Judge Julese, Blank & Jones či Marca V. Dále uslyšíte další stejně kvalitní DJs počínaje Texxem, jehož energické sety jste měli možnost slyšet i v prestižním klubu He

Axe Instinct Beach Point Tour

26. 6. 2009

Redakce

Zveme Vás na akci AXE INSTINCT BEACH POINT TOUR, která proběhne ve čtvrtek 2.7.2009 od 15 h na Smíchovském nádraží. Následovat bude série letních mejdanů, které v průběhu prázdnin navštíví 24 lokalit těch nejlepších pláží a koupání v Čechách a na Slovensku! Jedná se o luxusní plážovou party se speciálním zábavním i relaxačním programem.    

MECCAMIX presents FRIGO FASHION SHOW with LEE DAGGER 26.6.

26. 6. 2009

Redakce

Letošní vyhlašování Dance Music Awards katapultovalo Meccamix do pozice 2. nejlepší party v ČR! Jak tomu již na Meccamixu bývá zvykem, zhruba jednou za půl roku nás navštíví nejoblíbenější zahraniční DJ Meccamixu, který byl letos na Miami Winter Music Conferrence nominován v kategorii "nejlepší světový remixér" - Lee Dagger. Leeho nové album BIMBO JONES skóruje jak v Evropě, tak v Americe. Lee je jedním z nejvytíženějších britských DJs, producentů a remixérů současnosti.

26.6. MECCAMIX

18. 6. 2009

Redakce

FRIGO revolutionwear & LeSportsac Fashion Show. Dance exhibition SHOW by JADcompany. Pánové hoďte se do Friga a vyhrajte voucher v hodnotě 10000 Kč! / Dámy soutěžte o cenu od LeSportsac v hodnotě 6000 Kč! Meccamix DJ Star: Lee Dagger a.k.a. Bimbo Jones (UK), vocalistka: Petra Infinity. DJs: Macio, Looky, Fcuk & Carl Lope. Ibiza Diva Dancers, Meccamix dekorace & konfetovače - to vše je Meccamix!

19.6. OPERA HOUSE 3rd Anniversary

18. 6. 2009

Redakce

OPERA HOUSE slaví již své třetí narozeniny, a proto si pro vás červnová OPERA připravila v tento sváteční večer hned několik překvapení. Za tři roky svojí existence se z OPERY stala jedna z nejnavštěvovanějších a nejúspěšnějších party v historii klubu MECCA. Již u vstupu na vás bude čekat první dárek - pro prvních 200 platících nové CD OPERA HOUSE vol. 4.

Mecca vás zve do kina na film Pařba ve Vegas

18. 6. 2009

Redakce

Dva dny před svatbou odjíždí Doug se svými nejlepšími kamarády Philem a Stuem a se svým budoucím švagrem Alanem do Las Vegas na party, o které si slíbí, že na ni nikdy nezapomenou. Jenže...! Když se ráno probudí s třeštící hlavou a kocovinou, zjistí, že si vůbec nic nepamatují. Jejich luxusní hotelový pokoj je naprosto zdemolovaný a ženich není nikde k nalezení.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace