Přejít na menu Přejít na obsah

Hobbit a jeho poslední sbohem Středozemi


Včera, čtrnáctého listopadu, si odbyla premiéru rozlučková skladba, která bude podbarvovat třetí část filmového eposu Hobbit z dílny Petera Jacksona. Server Billboard.com nabízí tuto novinku i k poslechu pro všechny návštěvníky. A na co se vlastně těšit? Na Billyho Boyda, který si jako Pipin zazpíval už v trilogii Pán Prstenů.

Po epických Misty Mountains z první části a I See Fire od Eda Sheerana, který uzavřel v kinech loňskou druhou část výpravného eposu z mytické Středozemě, se tak tvůrci soundtracku v čele s Howardem Shorem rozhodli pro nejtvrdší možný kalibr, se kterým by se mohla rovnat snad jen Annie Lenox a její Into the West. Ve filmové trilogii Pán Prstenů se Billy Boyd ukázal nejen jako herec, ale jako zpěvák s velice příjemným hlasem, který dokázal přesně vystihnout pochmurnou atmosféru, která měla v té chvíli dokreslovat dění na plátně. Výběr tohoto muže pro doslovné Poslední sbohem je velice zdařilé. Ale však posuďte sami přímo na serveru Billboard.

 

Zpět na články »

Nejnovější komentáře

Pro přidání komenáře se musíte nejprve přihlásit nebo registrovat.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace