Přejít na menu Přejít na obsah

Novinky

Kanadští Purity Ring vystoupí koncem roku v Praze

26. 6. 2015

Redakce

Jejich debutové album způsobilo na nezávislé hudební scéně pěkný rozruch. Futuristický pop učaroval jak fanouškům, tak kritikům. Letos Purity Ring vydali druhou desku, kterou představí 5. listopadu 2015 v klubu Roxy i českému publiku.

Rock for People Europe začíná v Plzni již příští pátek

26. 6. 2015

Redakce

Vydatná porce muziky prakticky ze všech států Evropy. Písečná pláž s lehátky, koktejl barem a k tomu hudba od známých DJs až do rána. Kinokavárna a filmová přehlídka oscarových snímků, novinek studentů českých filmových škol i kultovních seriálů a k tomu nádavkem diskuze s filmovými tvůrci. Trh s designovým oblečením a make-up artisti, kteří návštěvníky promění k nepoznání, současný design na několik způsobů…

Kataklysm přijedou s novinkou Of Ghosts And Gods

23. 6. 2015

Redakce

Začátkem příštího roku se nudit rozhodně nebudeme. V červenci tohoto roku vydají kanadští KATAKLYSM nové album „Of Ghosts And Gods“, které se rozhodli představit celé Evropě v rámci koncertní šňůry. Turné po našem kontinentu nebude pouze o KATAKLYSM, ale spolu s nimi se povezou také SEPTICFLESH a ABORTED. Tak to bude nářez!

LEAVES' EYES vydávají novou desku a přijedou ji představit do Prahy!

22. 6. 2015

Redakce

Mistři gothického metalu chystají ke konci prázdnin vydání nového alba. Kořeny této epické novinky lze hledat v norské mytologii. Deska „King Of Kings“ byla nahrána v několika zemích Evropy a jejího hostování se ujal sbor LONDON VOICES, který je známý svým hlasem ve filmech Pán Prstenů, Hobit a Harry Potter.

Red Bull Tour míří s Warm Up Tour do Písku a Českých Budějovic

16. 6. 2015

Redakce

To pravé letní počasí, mezinárodní line-up a tisíce fanoušků – tak vypadala show Red Bull Tour Bus na Rock for People v Hradci Králové.  Nyní se svou energickou show vyráží na druhou část letního turné. To odstartuje ve středu 17. června na náměstí v Písku, následující den 18. června roztančí České Budějovice a vyvrcholí 3. července na Rock For People EUROPE v Plzni.

Alt-J již tuto středu ve Žlutých lázních, předskokan Kaleida

15. 6. 2015

Redakce

Do pražského koncertu britských Alt-J zbývá přesně týden. 17.6. ve Žlutých lázních odehrají premiérový koncert u nás. V roli předskokana se představí elektronické duo Kaleida. Dveře do areálu Žlutých lázní se otevřou v 18 hodin. Vstupenky jsou nadále k dostání na GoOut.cz a v síti Ticketpro.

Prague Sounds Good! Festival včele s Dream Theater

12. 6. 2015

Redakce

„Prague Sounds Good! Festival, který se uskuteční 28.června v Praze, se přesouvá do Fora Karlín“, oznámil dnes za pořádající agenturu NuCoast Patrik Svitek. "Všechny vstupenky zůstavají v platnosti vyjma lístků zakoupených do skyboxů a na tzv. klubová sedadla, za které bude návštěvníkům vstupné vráceno v místě zakoupení." doplnil Svitek.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace