Přejít na menu Přejít na obsah

Novinky

Kapela Highland spojila síly se zlatou slavicí Zuzanou Smatanovou

3. 3. 2024

Milan Papežík

Není to tak dávno, co pětičlenná kapela Highland teprve vznikla, a od té doby slaví jeden úspěch za druhým. Kluci mají letošní koncertní planá nabitý k prasknutí a nedávno se také stali součástí druhého pokračování filmového trháku Gump - Jsme dvojka. Píseň Nech pochopíš nazpívali s několikanásobnou slovenskou slavicí Zuzanou Smatanovou.

The Longest Johns míří do Prahy s čerstvě vydanou deskou

21. 2. 2024

Milan Papežík

Kapela The Longest Johns, jejíž námořnické písně sea shanty se v uplynulých letech staly virálním fenoménem na sociálních sítích, vydává v pátek 9. února nové album s názvem Voyage. Novinka přitom vychází jen krátce před jejich koncertem v pražském klubu Rock Café, který se koná ve čtvrtek 22. února.  

Bryan Adams ohlásil další českou zastávku

20. 2. 2024

Milan Papežík

Po vyprodaném koncertu v Praze se kanadský rockový zpěvák Bryan Adams vrací do České republiky. Tentokrát vystoupí 13. října v brněnské Winning Group Areně a představí tak svůj nezapomenutelný hudební repertoár fanouškům v srdci Moravy.

Mark Dann a jeho nový singl: Bude hitem léta?

16. 2. 2024

Milan Papežík

Slovenský hudební producent a hitmaker Mark Dann každou svou skladbou dokazuje, že i na Slovensku lze dělat hudbu světového formátu. Z jeho 10 dosud vydaných skladeb se 8 z nich objevilo v žebříčku nejhranějších skladeb slovenských rádií. 

Redaktor Hudební scény mediální hvězdou v Nepálu, Indii a Pákistánu

10. 2. 2024

Redakce

Náš redaktor, pětadvacetiletý cestovatel a rodák z Třebíče Nico Moro se rozhodl, že překoná sám sebe, a vydal se na 8000 kilometrů dlouhou pouť, která čítá 16 států. Pro některé šílená představa, někteří si ťukají na čelo, jiní ho obdivují. Za sebou má už Nepál a Indii a před nedávnem dorazil do nebezpečného Pákistánu. A je šťastnější než kdy jindy. 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace