Přejít na menu Přejít na obsah

Novinky

Kryštof zahájil vyprodané klubové Srdcebeat Tour

29. 2. 2016

Nicola Bernard

Populární poprocková kapela Kryštof zahájila třemi koncerty své jarní klubové turné k albu Srdcebeat, inspirované nedávným halovým turné. Kapela se v únoru a březnu představí ve čtrnácti městech napříč celou zemí. Fanoušci vykoupili všech 27 tisíc vstupenek za pouhý jeden den.

Benátskou! uvede Jesus Christ Superstar v koncertní verzi

27. 2. 2016

Pearl

Vzpomínáte rádi na legendární představení Jesus Christ Superstar z 90. let v divadle Spirála? Nebo jste tento muzikál poprvé viděli až v Hudebním divadle Karlín během posledních pěti let? Tak či tak vás potěší, co letos přichystali pořadatelé na první den festivalu Benátská! Ve čtvrtek 27. 7. se zde představí koncertní verze slavného muzikálu v obsazení, ve kterém nebude chybět Kamil Střihavka a Dan Bárta z původního obsazení či Jiří Korn a Václav Noid Bárta z obsazení nového.

Koncerty 2016: Václav Noid Bárta udělá "Jedinej krok" do čtyř dalších českých měst

25. 2. 2016

Pearl

Po velkém úspěchu podzimních sólových koncertů v Hudebním divadle Karlín v Praze vyjíždí Václav Noid Bárta v dubnu na turné s koncertním programem k aktuální desce Jedinej krok. Kromě toho zazní i některé jeho starší autorské písně a skladby z muzikálů, ve kterých Václav Noid Bárta hrál či stále hraje. Turné zahrne Plzeň, České Budějovice, Brno a Ostravu.

AUDIO: Arakain: Araka..............dabra!

23. 2. 2016

Pearl

Za týden, 29. 2., vychází nová deska Arakainu nazvaná ARAKADABRA. Kdo ji však chce mít doma co nejdřív, může již nyní objednávat z oficiálního eshopu kapely. „Arakaini“ zároveň zveřejnili třetí a poslední ukázku z alba – po písních Diesel a Stroj přišla na řadu titulní skladba Arakadabra. Arakain zároveň vyjíždí na turné s Dymytry, kteří také vydávají novou desku nazvanou Agronaut.

Nova Rock: Přijedou Korn, Red Hot Chilli Peppers i Alice Cooper

23. 2. 2016

Pearl

Festival Nova Rock, který je pro nás doslova za humny – v Nickelsdorfu u slovensko-rakouských hranic – začal během února odkrývat letošní program. Mezi 9. a 12. červnem to na Pannonia Fields zase ožije. Přijedou např. Korn, Billy Talent, Red Hot Chilli Peppers, The Offspring, Alice Cooper či Dropkick Murphys.

Sixx:A.M. v Evropě: Polsko i Německo

23. 2. 2016

Pearl

Jen co Mötley Crüe na Silvestra definitivně uzavřeli 34letou kapitolu společného koncertování, začal se jejich basák a tvůrčí mozek kapely Nikki Sixx teď již naplno věnovat svému dosud vedlejšímu projektu Sixx:A.M. Ten povýšil na regulérní kapelu: kromě tří zakládajících členů původně studiové formace (James Michael – zpěv, DJ Ashba – kytara, Nikki Sixx – baskytara) najali i bubeníka a vokalistky a vydávají se v létě na koncertní turné. To zahrne i festivaly včetně těch evropských.

Rock for People přikládá další jména - ANTI-FLAG a Turbowolf

23. 2. 2016

Redakce

Ačkoliv léto je ještě v nedohlednu, organizátoři Rock for People nezahálí a připravili si pro své fanoušky čerstvou várku zahraničních kapel. Do Hradce Králové zamíří na začátku července pensylvánští ANTI-FLAG, kteří s úspěchem brázdí světové punkové vody již  pěknou řádku let.

Rock for People oznamuje další jméno: The 1975

15. 2. 2016

Redakce

Sex, Chocolate, Girls – to není populární životní motto ani název novinové rubriky, ale největší hity nejnovějšího programového přírůstku festivalu Rock for People. Do Hradce Králové na začátku července zamíří ostrovní indiepopový fenomén The 1975.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace