Přejít na menu Přejít na obsah

Novinky

Liv Kristine opouští Leaves' Eyes

21. 4. 2016

Pearl

Metalovým světem v tomto týdnu proběhla zpráva, že kapelu Leaves' Eyes opouští zakládající členka, frontmanka, skladatelka a textařka Liv Kristine Espenæs Krull. Její odchod je pro fanoušky přinejmenším překvapivý, tím spíše, že přišel uprostřed probíhajícího turné. Novou zpěvačkou kapely se stala Elina Siirala.

Potvrzeno: Axl Rose jako hostující frontman AC/DC

19. 4. 2016

Pearl

To, o čem se nějakou dobu šuškalo, je nyní už jasná věc: Axl Rose se připojí k AC/DC jako nový zpěvák pro zbytek turné Rock Or Bust. Turné, které bude mít zastávku i v Praze (22. 5.), nemůže dokončit současný zpěvák Brian Johnson, neboť mu lékaři kvůli závažným problémům se sluchem důrazně nedoporučili pokračovat v koncertování

Aerosmith: příští rok rozlučkové turné?

18. 4. 2016

Pearl

Bostonská rocková legenda Aerosmith tvrdí, že jejich příští turné, které plánují na rok 2017, by mělo být jejich poslední. Uvedl to pro americký hudební magazín Rolling Stone frontman kapely Steven Tyler.

Změna: Aerodrome Festival bude v Tipsport Areně

18. 4. 2016

Pearl

Pražský Aerodrome Festival, konaný letos 15. 6., si pomalu začíná budovat určitou tradici mezi českými festivaly. Typická je pro něj kombinace tří faktorů: je jednodenní, koná se "ve městě", nikoli někde na odlehlé louce, a každoročně přiváží známá jména z oblasti rocku, metalu a punku. Letos přijedou Billy Talent, Zebrahead, Bad Religion, stále populárnější Bring Me To Horizon a headlineři Korn.

METRONOME, raketa mezi festivaly, zve na program plný hudebních hvězd

13. 4. 2016

Redakce

Nový dvoudenní hudební festival METRONOME, který proběhne 25. a 26. června v Praze, zveřejnil kompletní program! Na čtyřech pódiích v areálu holešovického Výstaviště se během posledního červnového víkendu představí na 30 zvučných jmen zahraniční i tuzemské hudební scény. V sobotu vystoupí na hlavním pódiu headliner festivalu legendární Iggy Pop, kapela The Kooks a elektro-popová zpěvačka Ella Eyre.

Debut kapely Rituály je venku

4. 4. 2016

Nicola Bernard

Rituály oživují hudební scénu svou debutovou deskou, která nese název „Vsaď na černou“. Kromě temné stránky vsadila skupina především na osobité hravé texty a kvalitní zvuk pod taktovkou producenta Yardy Helešice. Křest desky se uskuteční už 13. dubna v Rock Café společně s Lety Mimo a skupinou ISUA.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace