Přejít na menu Přejít na obsah

Novinky

POTVRZENO: Guns'N'Roses s Axlem, Slashem a Duffem zahrají na festivalu Coachella

5. 1. 2016

Pearl

Tak je to konečně tady! Fanoušci po celém světě za poslední dva týdny hypnotizovali očima webové stránky Guns'N'Roses, kde se objevilo proslavené logo...a víc nic. Nyní už i z oficiálních míst zaznělo: Guns'N'Roses v sestavě s Axlem, Slashem a Duffem skutečně vystoupí jako headlineři festivalu Coachella, který se koná v dubnu ve městě Indio v Kalifornii v USA. 16. duben 2016 bude dnem, kdy na pódiu znovu stanou vedle sebe frontman Axl Rose a kytarista Slash, kteří mezi sebou v minulosti vedli nesmiřitelné spory.

Mötley Crüe na silvestra končí, vyjde ale záznam posledního koncertu

30. 12. 2015

Pearl

Kapela Mötley Crüe odehraje na silvestra poslední koncert své čtyřiatricetileté kariéry v Staples Center v jejich domovském Los Angeles. Nyní není již cesty zpět: společnou dohodu o ukončení aktivního túrování ošetřili dokonce i právně. Pro své oddané fanoušky však připraví záznam posledního koncertu v plné délce.

AKTUALIZOVÁNO: Guns'N'Roses: Coachella 2016 a co dál?

28. 12. 2015

Pearl

 AKTUALIZOVÁNO 29. 12. 2015: GNR na COACHELLA FESTIVALU 2016! Již déle se proslýchá, že vztahy mezi "dvěma kohouty" Axlem Rosem a Saulem Hudsonem, známějším jako Slash, nejsou tak napjaté jako dříve. To skýtá prostor k úvahám o znovuobnovení starého personálního obsazení kapely Guns'N'Roses. A na oficiálním webu odteď visí slavné logo...

The Offspring a Enter Shikari - Rock for People naděluje pod stromeček další kapely

23. 12. 2015

Redakce

22. ročník Rock for People se koná mezi 3. a 5. červencem 2016 na tradičním místě v hradeckém Festivalparku. Již dříve byla jako jeden z letošních headlinerů oznámena přední britská metalová kapela Bullet for My Valentine. Vystoupení potvrdily i dvě v našich končinách méně známé kapely, které potěší především milovníky indie rocku: mladá australská kapela Tired Lion a britský kvartet Dead!.

Skupina KABÁT ukončila úspěšný ro(c)k a získala MULTIPLATINOVOU desku

18. 12. 2015

Nicola Bernard

Už po příjezdu do Prahy bylo jasné, kam dav "černých" rockerů s různými nápisy na triku (Brousíme nože, Corrida, Do pekla / Do nebe) míří. Připojila jsem se k nim a společnou cestou jsme vyrazili k metru, následně jsme jeli na stanici metra Českomoravská. V O2 aréně ten večer totiž vystupovala nejoblíbenější a nejuznávanější česká rocková legenda, desetinásobní Zlatí slavíci – skupina Kabát.

AC/DC se od roku 2009 poprvé vrátí do Prahy

15. 12. 2015

Nicola Bernard

AC/DC, to je klasický rockový praještěr, který zázrakem přežil do dnešních dnů. Jejich jednoduchá hlučná hudba založená na kytarových riffech a strhujících ječivých refrénech se nikdy nemění a má milióny fandů po celém světě.

Norská producentská hvězda KYGO se vrací do Prahy

9. 12. 2015

Redakce

Norská producentská superstar Kygo se vrací do Prahy. V sobotu 9. dubna 2016 roztančí Forum Karlín. S sebou přiveze i dlouho očekávané debutové album, které má vyjít 2. února 2016. Předprodej vstupenek bude zahájen v pátek 11. prosince na GoOut.cz a v síti Ticketpro. Lístky v první vlně budou stát 590 Kč, po jejich vyprodání se cena zvyšuje na 690 Kč.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace