Přejít na menu Přejít na obsah

Novinky

Hollywood Undead se vrací do Česka

12. 11. 2015

Redakce

Po úspěšném koncertu ve Velkém sále Lucerny se do Prahy vrací jedna z nejpopulárnějších rap-rockových formací, američtí Hollywood Undead. Tentokrát vystoupí 2. dubna 2016 ve Foru Karlín. Vstupenky budou k dostání od 30. října v 10h na GoOut.cz a v síti Ticketpro. Cena lístku je 790 Kč včetně poplatků.

Mydy Rabycad v pátek ve Zlíně ve Fénixu

11. 11. 2015

Pearl

Nejznámější česká electroswingová formace Mydy Rabycad z Prahy dorazí v pátek 13. 11. na východ Moravy: odehraje koncert ve zlínském klubu Fénix. Jako předkapela se představí United 5. Předprodej vstupenek v Golden Apple Cinema a ve Velkém kině.

Za týden vypukne v Praze velkolepá párty s legendárními Scooter

6. 11. 2015

Redakce

Párty letošního podzimu vypukne příští pátek 13. listopadu v Malé sportovní hale na Výstavišti. Energická show legendy evropské taneční hudby, německé kapely Scooter v čele s charismatickým H. P. Baxxterem naservíruje českým fandům nabušený set plný osvědčených hitů i aktuálních novinek.

Kensington (NL) v Rock Café už 4. listopadu!

2. 11. 2015

Redakce

Již tento týden ve středu odehraje nizozemská indie kapela Kensington svůj v pořadí druhý pražský koncert. Po půl roce se vracejí do Rock Café, aby předvedli skvělou show plnou divokých kytarových riffů a melodií, které vyburcují i toho největšího stoika!

NAZARETH se po velkém úspěchu vrací do České republiky!

2. 11. 2015

Nicola Bernard

Po velkém úspěchu v Brně se legendární Nazareth vrací. Jediné dva koncerty v ČR pro rok 2016 se uskuteční 20.5.2016 v brněnském Sonocentru a 21.5.2016 ve Velkém sále Lucerny v Praze. Na postu zpěváka se představí jeden z nejlepších rockových hlasů současnosti Carl Sentance, bývalý zpěvák švýcarských  Krokus či britské formace Geeze Butler Band, je členem Persian Risk a také pravidelným frontmanem sólových projektů klávesisty legendárních Deep Purple Dona Aireyho.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace