Přejít na menu Přejít na obsah

Novinky

5. ročník The Legends Rock Fest se v čele s Harlejem, Arakainem, Dymytry a Walda Gangem pomalu blíží

2. 11. 2015

Nicola Bernard

Máme pro vás, rockery, rockerky a rockerčata opět pozvání si přijít užít další z ročníků tohoto jedinečného festivalu The Legends Rock Fest ve dnech 22.- 23.7. 2016 Můžete si naplánovat rockově strávený červencový víkend v příjemném prostředí a se skvělou muzikou. Každý z vás, kdo na festival jezdí, nebo přijede úplně poprvé, bude stoprocentně potěšen. Pro celý organizační tým a hlavního pořadatele Zdeňka Lhotu je totiž tento festival srdeční záležitostí. Aby tyto první půlkulaté narozeniny byly co nejvíce zajímavé, mají pro vás připravený program, kdy během pátku a soboty se zde odehraje patnáct skvělých koncertů.

Covers for Lovers si naděli k narozeninám miniturné a videoklip!

1. 11. 2015

Nicola Bernard

Pražská pop-rock punková kapela COVERS FOR LOVERS, která v letošním roce oslaví pět let existence vyráží začátkem listopadu na miniTurné. Covers for Lovers založil bubeník Aleš Uhlíř po svém odchodu z Jaksi taksi v roce 2010. Na svém hudebním kontě má kapela  jednu demonahrávku a dvě oficiální CD. 

Liberec v Říši divů: Kryštof vykouzlil barevnou atmosféru!

1. 11. 2015

Nicola Bernard

Liberec v Říši divů (Liberec in the Wonderland): tak přesně takhle by se po dnešním nezapomenutelném výkonu nejen kluků ze skupiny Kryštof mohla pojmenovat vyprodaná liberecká Home Credit Arena. Turné Srdcebeat, které začalo 19. října v rodné Ostravě, dorazilo totiž i k nám do Liberce a všichni, kteří tento koncert navštívili, mají bohaté vzpomínky na tento barvičkami vybarvený koncert stále živě v paměti.  

Hollywood Undead se v Česku líbí, lístky od zítřka

29. 10. 2015

Redakce

Po úspěšném koncertu ve Velkém sále Lucerny se do Prahy vrací jedna z nejpopulárnějších rap-rockových formací, američtí Hollywood Undead. Tentokrát vystoupí 2. dubna 2016 ve Foru Karlín. Vstupenky budou k dostání od 30. října v 10h na GoOut.cz a v síti Ticketpro.

STROY přináší novou desku - LIKE IT OR NOT! Bude poprvé k sehnání v pražském Lucerna Music Baru

25. 10. 2015

Nicola Bernard

Kapela STROY, kterou jsme na Hudební scéně před pár měsíci zmínili v souvislosti s velmi vydařeným vystoupením na letošním ročníku festivalu Masters Of Rock, přichází nyní s EP Like It Or Not. Členové kapely Michal Skořepa, Jakub Antl a Miloš Meier neponechali nic náhodě a svou nahrávku jeli natočit rovnou do Los Angeles. Kluci se od začátku fungování STROY netají ambicemi prorazit "venku", a v souladu s tím také tvoří.

Janek Ledecký přichází s novým albem Na konci duhy a s vánočním turné

24. 10. 2015

Pearl

Janek Ledecký vydal po téměř deseti letech nové autorské řadové album nazvané Na konci duhy. Křest proběhl 14. 10. v pražském Hard Rock Café. Album doprovází videoklip k prvnímu singlu Já se vracím. Na album navazuje také vánoční koncertní turné, během kterého představí Janek Ledecký nejen písničky z nového alba ve více než patnácti městech.

Ondřej Soukup o Václavu Noidu Bártovi: Možná bude mít úspěch i v zahraničí

26. 10. 2015

Pearl

20. 10. pořádal Václav Noid Bárta v Theatro Music Clubu v Hudebním divadle Karlín křest svého nového alba Jedinej krok. Za kmotry si pozval Ondřeje Soukupa a Martu Jandovou, která s ním na desce i zpívá v duetu Hope Never Dies. Album vzniklo v produkční spolupráci s Hudebním divadlem Karlín a firmou V. S. O. P. Production. Zároveň měl také premiéru videoklip k titulní písni Jedinej krok.

Londýnští Brother & Bones (UK) představí své debutové album

22. 10. 2015

Redakce

Ačkoliv bývá tato kapela co do hudebního žánru, ve kterém se pohybuje, často srovnávána s Mumford & Sons, frontman Richard Thomas se snaží s ostatními členy kapely šlapat vlastní cestičku a mít osobitý hudební projev. Brother & Bones přesahují hranice žánrů a prolínají nezkreslenou akustickou kytaru s naléhavým alt-rockovým zvukem.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace