Přejít na menu Přejít na obsah

Novinky

Xandria a Serenity se chystají na evropské turné – přijedou do Zlína

13. 10. 2015

Redakce

Poté, co na uvolněný post zpěvačky nastoupila holanďanka Dianne van Giersbergen, se Xandria díky jejímu dechberoucímu hlasu a šarmu posunula zase o pomyslný stupínek výš. Právě teď XANDRIA vydává nové EP album s názvem “Fire & Ashes“ obsahující sedm zbrusu nových skladeb. Na Europe Tour 2016 se vydává spolu se sesterskou kapelou SERENITY, od které můžeme také začátkem roku očekávat vydání nové desky.

Lucerna Music Bar slaví své dvacetiny 20 koncerty

13. 10. 2015

Redakce

Pražský Lucerna Music Bar oslaví 20 let existence sérií dvaceti narozeninových koncertů, které proběhnou od 7. října do 14. prosince. Lucerna Music Baru přijedou poblahopřát Incognito, Asian Dub Foundation, The Cinematic Orchestra, The Wombats, Dilated Peoples, Marina and the Diamonds a další. Jako narozeninový dárek připravil klub 400 volných vstupů, o které můžete soutěžit na webových stránkách musicbar.cz.

Metalcoroví CROSSFAITH (JP) se vrací do Prahy

13. 10. 2015

Redakce

Po bezmála dvou letech se do Česka vrací nejpopulárnější metalcorová kapela ze země vycházejícího slunce. Japonští Crossfaith, kteří naposledy vyprodali Chapeau Rouge, zavítají opět do Prahy – tentokrát do Rock Café, 9. března 2016. Vstupenky budou k dostání od 14. října v 10h na GoOut.cz a v síti Ticketpro. Cena lístku je 390 Kč. 

Na ALEXANDROVCE míří desítky tisíc diváků z celé ČR

9. 10. 2015

Nicola Bernard

Slavný pěvecký soubor ALEXANDROVCI vystoupí znovu v České republice v rámci letošního evropského turné a podle zájmu diváků opět vyprodá domácí sportovní haly. Šňůra 12 koncertů začne 10. října v Brně a zastaví se celkem v 9 městech – Ostravě, Olomouci, Zlíně, Pardubicích, Hradci Králové, Českých Budějovicích, Liberci a v Praze.   

LUCA TURILLI se svou kapelou RHAPSODY vyjíždí na turné - PROMETHEUS CINEMATIC TOUR 2016!

9. 10. 2015

Redakce

Luca Turilli je italský kytarista a skladatel, který v roce 1993 založil spolu s klávesistou Alexem Staropoli symfonic metalovou kapelu RHAPSODY, hrající tzv. Hollywood metal, později Film Score Metal. Společně takto ustanovili zbrusu nový hudební směr, který v sobě zahrnuje epický, velkolepý power speed metal s vášnivostí filmových soundtracků a texty opírající se o fantasy ságy. 

Miss Metalshop vstupuje do posledního týdne. Hlasujte pro vítězku!

9. 10. 2015

Redakce

Už takřka měsíc hledá Metalshop nejkrásnější metalistku Česka a Slovenska. Za tu dobu se do ankety přihlásilo přes 400 dívek, které aktuálně bojují o ceny v hodnotě 15000 Kč a možnost celý příští rok spolupracovat s největším rock/metal shopem u nás. Že to zní lákavě? Tak do toho pojďte s námi! Ještě pořád máte šanci se zaregistrovat a rychle posbírat co největší množství hlasů, ale pozor: Končíme už 15. října!

Americké duo TWENTY ONE PILOTS (US) míří do Prahy

9. 10. 2015

Redakce

V pražském Lucerna Music Baru vystoupí 5. února příštího roku americké duo Twenty One Pilots. V rámci své první návštěvy České republiky představí nové album Blurryface. Vstupenky v ceně 550 Kč budou v prodeji od 9. října v 10 hodin na GoOut.cz a Ticketpro. Show je součástí koncertní série Excelent Jukebox.

Václav Noid Bárta sklidil úspěch v roli Ježíše

6. 10. 2015

Pearl

V uplynulém týdnu (1.-3. 10.) se v hlavní roli muzikálu Jesus Christ Superstar v Hudebním divadle Karlín v Praze premiérově objevil Václav Noid Bárta. Nejznámějšímu českému představiteli Ježíše Kamilu Střihavkovi nedovolily zdravotní důvody vystupovat, a tak vedení divadla přistoupilo k novému nastudování této náročné role jiným umělcem. Spolu s Václavem Bártou absolvovala svou premiéru v roli Máří Magdaleny také Eva Burešová, která v tomto muzikálu dosud vystupovala v company.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace