Přejít na menu Přejít na obsah

Novinky

Transmission - The Creation se blíží, zahraje i Markus Schulz

21. 10. 2015

Redakce

Po loňské edici, která zavedla do Prahy lidi z více než 50ti zemí světa, se 21. listopadu 2015 v pražské O2 areně uskuteční další každoroční show a budeme tak svědky nového unikátního zážitku. Letošní edice nese název ’The Creation’, což je téma přímo epických rozměrů, které vypráví o tajemstvích života a provede nás 7 dny stvoření.

„Po koncertě se s fanoušky srazíme na baru,“ slibují Rybičky 48 před koncertem v Liberci

17. 10. 2015

Nicola Bernard

„Po každém koncertě se s fanoušky srazíme na baru,“ slibují Rybičky 48 před koncertem v Liberci, který se uskuteční v pátek 23. října od 20:00 v Libereckém BUNKRU. Největší hity, nové písničky, koncertní host, dvě předkapely a společná párty s fanoušky na baru. To slibuje před koncertem v Liberci kapela Rybičky 48. Do zdejšího klubu Bunkr kapela zavítá v pátek 23. října v rámci série třinácti koncertních zastávek nazvaných LÉTO V PEYTCHI TOUR. Začátek koncertu, který uvedou kapely ATD a Donaha, je ve 20 hodin.

Nouvelle Prague přivítá Kadebostany a Lenku Dusilovou s Baromantikou

16. 10. 2015

Redakce

Třetí ročník mezinárodního showcasového festivalu a hudební konference Nouvelle Prague, který se uskuteční 6. a 7. listopadu v prostorách pivovaru Staropramen, oznamuje jména svých letošních headlinerů. Tím zahraničním bude švýcarský umělecký kolektiv Kadebostany, českým headlinerem pak Lenka Dusilova a Baromantika

Lucie Bílá se poprvé od Benátské! vrací do Liberce!

16. 10. 2015

Nicola Bernard

Lucie Bílá zavítá do Libereckého divadla F. X. Šaldy spolu s Petrem Maláskem Několikanásobná zlatá zpěvačka Lucie Bílá vystoupí 27. října za doprovodu klavíru Petra Maláska v Libereckém divadle F. X. Šaldy od 19:00. Těšit se můžete na jedinečný hudební zážitek v podání toho nejlepšího hlasu české hudební scény. Celý koncert doprovodí světelná show a zazní také několik hitů, které provází dosavadní kariéru zpěvačky.   

Americký dj a producent Borgeous na Magnetic Festivalu

16. 10. 2015

Redakce

Seznam vystupujících umělců prosincového MAGNETIC Festivalu se dočkal významné posily ze zámoří. Poprvé se do České republiky chystá dj a producent BORGEOUS. Po své matce je sice národností z půlky Jamajčan, ale tenhle kluk pod čepicí rozhodně žádné dredy neskrývá. Hudební geny, které zdědil, však využil v roce 2012 k tomu, aby ze svého studia udělal továrnu na taneční hity.

Druhá edice Overtone Festival představí MS MR

14. 10. 2015

Redakce

Roční období se vystřídala, po létu přišel podzim a s ním i další, druhá, edice Overtone Festivalu. Venku přituhuje a Overnote se stěhuje pod střechu do pražského Roxy. Druhý díl festivalu proběhne 23. listopadu a my společně s H&M Loves Music máme tu radost představit jeho hlavní hvězdu. Připravte se, přijede americké duo MS MR.

Dnes proběhne křest nového alba Cocotte Minute v Paláci Akropolis

14. 10. 2015

Redakce

Dva roky o sobě nedali vědět, aby se letos ve velkém stylu na scénu vrátili. Cocotte Minute již dnes v Paláci Akropolis pokřtí své video album „!Rituál, kmen a srdce a kmen!“, které jako první v historii českého hudebního průmyslu vzniklo živě formou filmového záznamu na jeden jediný zátah.

CHINASKI: "hlásíme skoro vyprodáno" - k touru Rockfield proto přibyl další termín

13. 10. 2015

Nicola Bernard

V krátkém prosincovém halovém turné kapely Chinaski přibude další koncert. Pro velký zájem o vstupenky na pražskou zastávku ve Foru Karlín 1. prosince se kapela kolem zpěváka Michala Malátného rozhodla přidat další vystoupení na stejném místě o den později. Lístky na koncert 2. prosince budou v předprodeji od pondělí v síti Ticketportal. Fanoušci kapely mohou vybírat z běžných vstupenek na stání a lístků na sezení na posledním balkoně s barem a vlastní šatnou.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace