Přejít na menu Přejít na obsah

Aktuálně

Multižánroví experimentátoři De Staat ovládnou Fuchs2

16. 10. 2023

Milan Papežík

Nizozemská kapela De Staat, která se proslavila velkolepým virálním hitem Witch Doctor a předskakovala Muse či Rolling Stones, se vrací do České republiky. Pod křídly frontmana Torreho Florima, jehož mocný hlas působí jako výzva do zbraně, kapela koketuje s funkem, tribálními rytmy, introspekcí i divokým humorem a svým hudebním přístupem má blíže k Davidu Byrneovi nebo Princovi než k běžné rockové kapele. 

Podzimní JazzFestBrno láká na křest nové desky Ondřeje Pivce i Dana Bártu s předním americkým big bandem

10. 10. 2023

Milan Papežík

Podzimní část celoročního festivalu JazzFestBrno odstartuje 3. října v brněnském Divadle Husa na provázku hammondkář, skladatel, producent a držitel Grammy Ondřej Pivec s novým koncertním projektem nazvaným Greatest Hits 4000. Během večera také pokřtí nové stejnojmenné album, které z popudu festivalu vzniklo jako živý záznam pro Českou televizi v době coronavirové pandemie. 

LP se vrací do Prahy, představí své Love Lines

7. 10. 2023

Milan Papežík

Nezaměnitelný hlas, autentický výraz a ostré pero při psaní textů, to je recept LP na mezinárodní úspěch a získání pozice jedné z nejoblíbenějších zpěvaček a skladatelek popových hitů současnosti. V březnu příštího roku se opět vrací do Prahy v rámci svého turné k nové desce Love Lines. 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace