Přejít na menu Přejít na obsah

Aktuálně

Hollywood Undead se vrací do Česka

12. 11. 2015

Redakce

Po úspěšném koncertu ve Velkém sále Lucerny se do Prahy vrací jedna z nejpopulárnějších rap-rockových formací, američtí Hollywood Undead. Tentokrát vystoupí 2. dubna 2016 ve Foru Karlín. Vstupenky budou k dostání od 30. října v 10h na GoOut.cz a v síti Ticketpro. Cena lístku je 790 Kč včetně poplatků.

Mydy Rabycad v pátek ve Zlíně ve Fénixu

11. 11. 2015

Pearl

Nejznámější česká electroswingová formace Mydy Rabycad z Prahy dorazí v pátek 13. 11. na východ Moravy: odehraje koncert ve zlínském klubu Fénix. Jako předkapela se představí United 5. Předprodej vstupenek v Golden Apple Cinema a ve Velkém kině.

MICHAL PAVLÍČEK a TRIO již tuto středu v libereckém BEDNA klubu!

6. 11. 2015

Nicola Bernard

11.11. od 19 hodin vystopí v libereckém Bedna Klubu Michal Pavlíček, obdivovaný kytarový mág, skladatel svérázných hříček i autor introvertních rockových opusů, stejně jako melodicky silných působivých balad, skladatel symfonické a scénické hudby se zcela původním rukopisem, vyhledávaný producent i mentor mladých hudebníků, je široce respektovanou individualitou, což konečně dokumentuje i řada vítězství a ocenění v odborných anketách.

Za týden vypukne v Praze velkolepá párty s legendárními Scooter

6. 11. 2015

Redakce

Párty letošního podzimu vypukne příští pátek 13. listopadu v Malé sportovní hale na Výstavišti. Energická show legendy evropské taneční hudby, německé kapely Scooter v čele s charismatickým H. P. Baxxterem naservíruje českým fandům nabušený set plný osvědčených hitů i aktuálních novinek.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace