Přejít na menu Přejít na obsah

Aktuálně

Kensington (NL) v Rock Café už 4. listopadu!

2. 11. 2015

Redakce

Již tento týden ve středu odehraje nizozemská indie kapela Kensington svůj v pořadí druhý pražský koncert. Po půl roce se vracejí do Rock Café, aby předvedli skvělou show plnou divokých kytarových riffů a melodií, které vyburcují i toho největšího stoika!

NAZARETH se po velkém úspěchu vrací do České republiky!

2. 11. 2015

Nicola Bernard

Po velkém úspěchu v Brně se legendární Nazareth vrací. Jediné dva koncerty v ČR pro rok 2016 se uskuteční 20.5.2016 v brněnském Sonocentru a 21.5.2016 ve Velkém sále Lucerny v Praze. Na postu zpěváka se představí jeden z nejlepších rockových hlasů současnosti Carl Sentance, bývalý zpěvák švýcarských  Krokus či britské formace Geeze Butler Band, je členem Persian Risk a také pravidelným frontmanem sólových projektů klávesisty legendárních Deep Purple Dona Aireyho.

5. ročník The Legends Rock Fest se v čele s Harlejem, Arakainem, Dymytry a Walda Gangem pomalu blíží

2. 11. 2015

Nicola Bernard

Máme pro vás, rockery, rockerky a rockerčata opět pozvání si přijít užít další z ročníků tohoto jedinečného festivalu The Legends Rock Fest ve dnech 22.- 23.7. 2016 Můžete si naplánovat rockově strávený červencový víkend v příjemném prostředí a se skvělou muzikou. Každý z vás, kdo na festival jezdí, nebo přijede úplně poprvé, bude stoprocentně potěšen. Pro celý organizační tým a hlavního pořadatele Zdeňka Lhotu je totiž tento festival srdeční záležitostí. Aby tyto první půlkulaté narozeniny byly co nejvíce zajímavé, mají pro vás připravený program, kdy během pátku a soboty se zde odehraje patnáct skvělých koncertů.

Covers for Lovers si naděli k narozeninám miniturné a videoklip!

1. 11. 2015

Nicola Bernard

Pražská pop-rock punková kapela COVERS FOR LOVERS, která v letošním roce oslaví pět let existence vyráží začátkem listopadu na miniTurné. Covers for Lovers založil bubeník Aleš Uhlíř po svém odchodu z Jaksi taksi v roce 2010. Na svém hudebním kontě má kapela  jednu demonahrávku a dvě oficiální CD. 

Liberec v Říši divů: Kryštof vykouzlil barevnou atmosféru!

1. 11. 2015

Nicola Bernard

Liberec v Říši divů (Liberec in the Wonderland): tak přesně takhle by se po dnešním nezapomenutelném výkonu nejen kluků ze skupiny Kryštof mohla pojmenovat vyprodaná liberecká Home Credit Arena. Turné Srdcebeat, které začalo 19. října v rodné Ostravě, dorazilo totiž i k nám do Liberce a všichni, kteří tento koncert navštívili, mají bohaté vzpomínky na tento barvičkami vybarvený koncert stále živě v paměti.  

H2O v Praze předvedli show, na kterou se lehce nezapomene

29. 10. 2015

Redakce

New Yorkští HC veteráni H2O působí na scéně už od roku 1994, kdy se frontman Toby Morse rozhodl, že by chtěl nejen tahat bedny kolegům ze Sick Of It All ale i hrát svoji vlastní hudbu. V tomto případě hardcore punk jako řemen silně ovlivněný skate and straight edge scénou, kterým H2O začali psát svoji kapitolu New Yorkského hardcoru.

Hollywood Undead se v Česku líbí, lístky od zítřka

29. 10. 2015

Redakce

Po úspěšném koncertu ve Velkém sále Lucerny se do Prahy vrací jedna z nejpopulárnějších rap-rockových formací, američtí Hollywood Undead. Tentokrát vystoupí 2. dubna 2016 ve Foru Karlín. Vstupenky budou k dostání od 30. října v 10h na GoOut.cz a v síti Ticketpro.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace