Přejít na menu Přejít na obsah

Aktuálně

Druhá edice Overtone Festival představí MS MR

14. 10. 2015

Redakce

Roční období se vystřídala, po létu přišel podzim a s ním i další, druhá, edice Overtone Festivalu. Venku přituhuje a Overnote se stěhuje pod střechu do pražského Roxy. Druhý díl festivalu proběhne 23. listopadu a my společně s H&M Loves Music máme tu radost představit jeho hlavní hvězdu. Připravte se, přijede americké duo MS MR.

Dnes proběhne křest nového alba Cocotte Minute v Paláci Akropolis

14. 10. 2015

Redakce

Dva roky o sobě nedali vědět, aby se letos ve velkém stylu na scénu vrátili. Cocotte Minute již dnes v Paláci Akropolis pokřtí své video album „!Rituál, kmen a srdce a kmen!“, které jako první v historii českého hudebního průmyslu vzniklo živě formou filmového záznamu na jeden jediný zátah.

CHINASKI: "hlásíme skoro vyprodáno" - k touru Rockfield proto přibyl další termín

13. 10. 2015

Nicola Bernard

V krátkém prosincovém halovém turné kapely Chinaski přibude další koncert. Pro velký zájem o vstupenky na pražskou zastávku ve Foru Karlín 1. prosince se kapela kolem zpěváka Michala Malátného rozhodla přidat další vystoupení na stejném místě o den později. Lístky na koncert 2. prosince budou v předprodeji od pondělí v síti Ticketportal. Fanoušci kapely mohou vybírat z běžných vstupenek na stání a lístků na sezení na posledním balkoně s barem a vlastní šatnou.

Xandria a Serenity se chystají na evropské turné – přijedou do Zlína

13. 10. 2015

Redakce

Poté, co na uvolněný post zpěvačky nastoupila holanďanka Dianne van Giersbergen, se Xandria díky jejímu dechberoucímu hlasu a šarmu posunula zase o pomyslný stupínek výš. Právě teď XANDRIA vydává nové EP album s názvem “Fire & Ashes“ obsahující sedm zbrusu nových skladeb. Na Europe Tour 2016 se vydává spolu se sesterskou kapelou SERENITY, od které můžeme také začátkem roku očekávat vydání nové desky.

Lucerna Music Bar slaví své dvacetiny 20 koncerty

13. 10. 2015

Redakce

Pražský Lucerna Music Bar oslaví 20 let existence sérií dvaceti narozeninových koncertů, které proběhnou od 7. října do 14. prosince. Lucerna Music Baru přijedou poblahopřát Incognito, Asian Dub Foundation, The Cinematic Orchestra, The Wombats, Dilated Peoples, Marina and the Diamonds a další. Jako narozeninový dárek připravil klub 400 volných vstupů, o které můžete soutěžit na webových stránkách musicbar.cz.

Metalcoroví CROSSFAITH (JP) se vrací do Prahy

13. 10. 2015

Redakce

Po bezmála dvou letech se do Česka vrací nejpopulárnější metalcorová kapela ze země vycházejícího slunce. Japonští Crossfaith, kteří naposledy vyprodali Chapeau Rouge, zavítají opět do Prahy – tentokrát do Rock Café, 9. března 2016. Vstupenky budou k dostání od 14. října v 10h na GoOut.cz a v síti Ticketpro. Cena lístku je 390 Kč. 

Na ALEXANDROVCE míří desítky tisíc diváků z celé ČR

9. 10. 2015

Nicola Bernard

Slavný pěvecký soubor ALEXANDROVCI vystoupí znovu v České republice v rámci letošního evropského turné a podle zájmu diváků opět vyprodá domácí sportovní haly. Šňůra 12 koncertů začne 10. října v Brně a zastaví se celkem v 9 městech – Ostravě, Olomouci, Zlíně, Pardubicích, Hradci Králové, Českých Budějovicích, Liberci a v Praze.   

LUCA TURILLI se svou kapelou RHAPSODY vyjíždí na turné - PROMETHEUS CINEMATIC TOUR 2016!

9. 10. 2015

Redakce

Luca Turilli je italský kytarista a skladatel, který v roce 1993 založil spolu s klávesistou Alexem Staropoli symfonic metalovou kapelu RHAPSODY, hrající tzv. Hollywood metal, později Film Score Metal. Společně takto ustanovili zbrusu nový hudební směr, který v sobě zahrnuje epický, velkolepý power speed metal s vášnivostí filmových soundtracků a texty opírající se o fantasy ságy. 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace