Přejít na menu Přejít na obsah

Aktuálně

Rodina Janis Joplin prodává její slavné pomalované auto

26. 9. 2015

Pearl

Rodina „první dámy rocku a blues“ Janis Joplin se rozhodla prodat v aukci slavné porsche, ve kterém se Janis na konci 60. let proháněla po Sunset Boulevardu v San Franciscu. Kabriolet Porsche 356 roku výroby 1964 byl dvacet let vystaven v Rock and Roll Hall of Fame v Clevelandu. Proč se rodina nyní rozhodla jinak, není přesně známo.

Disclosure přinesou do Prahy nové album

23. 9. 2015

Redakce

Svou českou premiéru si odbyli loni ve vyprodaném SaSaZu. Po dvou letech se vrátí do Prahy, kde představí nové album Caracal, na kterém se podílel hvězdy jako Sam Smith, Lorde nebo The Weeknd. Britské elektronické duo Disclosure vystoupí 14. 2. 2016 v pražské Malé sportovní hale (dříve Incheba Aréna). Předprodej první vlny vstupenek bude zahájen v pátek 2. října za 750 Kč na GoOut.cz a Ticketpro. Po vyprodání se cena o 100 korun zvyšuje.

SHE DREW A GUN doprovodí Finka

21. 9. 2015

Redakce

Angličtí freak folkaři She Drew a Gun doprovodí Finka na jeho podzimním turné. Zahrají 9. listopadu v pražském Roxy a o den později na brněnské Flédě. Půjde vůbec o první možnost vidět čerstvý objev BBC 6 v České Republice.

Kathy Kelly v Ostravě: letos podruhé v ČR

20. 9. 2015

Pearl

Jak Kathy Kelly slíbila na Facebooku pár dní po svém vystoupení v Praze 21. 2., tak také plní: letos zahraje ještě jednou v ČR, a to tentokrát v Ostravě, v Domě kultury Akord. Den před koncertem v Ostravě, 25. 9., uspořádá Kathy od 16:00 ještě autogramiádu v krásném prostředí Valašského muzea v přírodě v Rožnově pod Radhoštěm, v prostorách Fojtství. Vstupenky na eventim.cz.

Hledá se nejkrásnější metalistka roku 2015. Vybírejte s námi!

18. 9. 2015

Redakce

Je k nevíře, že až do loňského roku neměl metal svou vlastní soutěž krásy, která by světu dokázala, kolik nádherných dívek holduje té nejtvrdší muzice. Byly tady pokusy, nesmělé náznaky a letmá soutěžení. Pořád se ale jenom opatrně klouzalo po povrchu. My jsme tomu učinili přítrž a letos v nastoleném trendu hodláme pokračovat! Jsme tady od toho, abychom už podruhé vyhlásili novou metalovou královnu krásy!

Ellie Goulding se vrací v lednu do Prahy

18. 9. 2015

Redakce

Už před dvěma lety ve vyprodaném Sasazu nikdo nepochyboval, že se rodí opravdová hvězda. Ellie Goulding, v současnosti jedna z nejvyhledávanějších zpěvaček vůbec, se vrací do České republiky. Před sebou má vydání dlouho očekávaného alba a evropské turné, v jehož rámci se 30. ledna 2016 zastaví i v pražské O2 areně.

THE NOISY FREAKS podpoří Gramatika

17. 9. 2015

Redakce

Francouzské tanečně elektronické duo The Noisy Freaks doprovodí Gramatika na obou jeho českých zastávkách. Na jejich show se tak můžete těšit 4. listopadu v pražském Roxy a 7. listopadu na brněnské Flédě.

Arakain uzavře veleúspěšnou koncertní sezónu v Sobůlkách, na obzoru je nová deska

16. 9. 2015

Pearl

Na jihu Moravy nedaleko Kyjova, v Sobůlkách, odehraje 19. 9. svůj poslední letošní koncert kapela Arakain. Jejich několikaměsíční jarní turné na oslavu třiatřiceti let existence kapely, kam si pozvali i bývalou členku Lucii Bílou, se protáhlo i přes léto, kdy se k němu přidala vystoupení na festivalech, a o tomto víkendu zahrají stále velmi populární "Áčka" sice již v čistě pánském obsazení, ale jistě neméně energicky.

EMPRESS OF v listopadu podpoří Purity Ring

16. 9. 2015

Redakce

Americká skladatelka a zpěvačka Empress Of zahraje 5. listopadu spolu s Purity Ring v pražském klubu Roxy.Svůj debut Me vydala Lorely Rodriguez alias Empress Of teprve jedenáctého září, ale již dříve na sebe velmi výrazně upozornila experimentálními skladbami Colorminutes, které publikovala na youtube.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace