Přejít na menu Přejít na obsah

Aktuálně

DAVID KOLLER dorazí do Liberce s Československem

26. 10. 2015

Nicola Bernard

Výpravné koncerty Davida Kollera k novému albu ČeskosLOVEnsko v jarních premiérách zažily dosud pouze Praha a Brno. Nyní dorazí i do dalších měst. Nový materiál servírovaný Kollerovou dokonale sehranou kapelou si v rámci listopadového turné vychutnají ve čtvrtek 12. listopadu i lidé v Liberci.

STROY přináší novou desku - LIKE IT OR NOT! Bude poprvé k sehnání v pražském Lucerna Music Baru

25. 10. 2015

Nicola Bernard

Kapela STROY, kterou jsme na Hudební scéně před pár měsíci zmínili v souvislosti s velmi vydařeným vystoupením na letošním ročníku festivalu Masters Of Rock, přichází nyní s EP Like It Or Not. Členové kapely Michal Skořepa, Jakub Antl a Miloš Meier neponechali nic náhodě a svou nahrávku jeli natočit rovnou do Los Angeles. Kluci se od začátku fungování STROY netají ambicemi prorazit "venku", a v souladu s tím také tvoří.

Eva Pilarová oslaví 55 let na hudební scéně koncerty v Praze a Brně s Matějem Ruppertem, Vojtou Dykem, kapelou Wohnout a Karlem Gottem

24. 10. 2015

Nicola Bernard

Dvěma galakoncerty s hosty Matějem Ruppertem, Vojtou Dykem, kapelou Wohnout a Karlem Gottem oslaví legendární česká zpěvačka a královna swingu Eva Pilarová svých 55 let na scéně. Koncerty se budou konat 27. října v Mahenově divadle v Brně a 29. října v pražské Lucerně a představí průřez repertoáru Evy Pilarové od 60. let minulého století dodnes. Návštěvníci se mohou těšit na Matěje Rupperta, Vojtu Dyka, Wohnout a Karla Gotta. 

Janek Ledecký přichází s novým albem Na konci duhy a s vánočním turné

24. 10. 2015

Pearl

Janek Ledecký vydal po téměř deseti letech nové autorské řadové album nazvané Na konci duhy. Křest proběhl 14. 10. v pražském Hard Rock Café. Album doprovází videoklip k prvnímu singlu Já se vracím. Na album navazuje také vánoční koncertní turné, během kterého představí Janek Ledecký nejen písničky z nového alba ve více než patnácti městech.

Ondřej Soukup o Václavu Noidu Bártovi: Možná bude mít úspěch i v zahraničí

26. 10. 2015

Pearl

20. 10. pořádal Václav Noid Bárta v Theatro Music Clubu v Hudebním divadle Karlín křest svého nového alba Jedinej krok. Za kmotry si pozval Ondřeje Soukupa a Martu Jandovou, která s ním na desce i zpívá v duetu Hope Never Dies. Album vzniklo v produkční spolupráci s Hudebním divadlem Karlín a firmou V. S. O. P. Production. Zároveň měl také premiéru videoklip k titulní písni Jedinej krok.

Londýnští Brother & Bones (UK) představí své debutové album

22. 10. 2015

Redakce

Ačkoliv bývá tato kapela co do hudebního žánru, ve kterém se pohybuje, často srovnávána s Mumford & Sons, frontman Richard Thomas se snaží s ostatními členy kapely šlapat vlastní cestičku a mít osobitý hudební projev. Brother & Bones přesahují hranice žánrů a prolínají nezkreslenou akustickou kytaru s naléhavým alt-rockovým zvukem.

Transmission - The Creation se blíží, zahraje i Markus Schulz

21. 10. 2015

Redakce

Po loňské edici, která zavedla do Prahy lidi z více než 50ti zemí světa, se 21. listopadu 2015 v pražské O2 areně uskuteční další každoroční show a budeme tak svědky nového unikátního zážitku. Letošní edice nese název ’The Creation’, což je téma přímo epických rozměrů, které vypráví o tajemstvích života a provede nás 7 dny stvoření.

„Po koncertě se s fanoušky srazíme na baru,“ slibují Rybičky 48 před koncertem v Liberci

17. 10. 2015

Nicola Bernard

„Po každém koncertě se s fanoušky srazíme na baru,“ slibují Rybičky 48 před koncertem v Liberci, který se uskuteční v pátek 23. října od 20:00 v Libereckém BUNKRU. Největší hity, nové písničky, koncertní host, dvě předkapely a společná párty s fanoušky na baru. To slibuje před koncertem v Liberci kapela Rybičky 48. Do zdejšího klubu Bunkr kapela zavítá v pátek 23. října v rámci série třinácti koncertních zastávek nazvaných LÉTO V PEYTCHI TOUR. Začátek koncertu, který uvedou kapely ATD a Donaha, je ve 20 hodin.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace