Přejít na menu Přejít na obsah

Aktuálně

Festival Dvořákova Praha zahájí v pondělí Česká filharmonie v čele s Jiřím Bělohlávkem

5. 9. 2014

Redakce

Na dvě desítky koncertů oslavujících genia našeho největšího skladatele nabídne již od příštího týdne mezinárodní hudební festival Dvořákova Praha. V podání předních zahraniční i domácích hudebníků zazní Dvořákovy ikonické kusy i téměř zapomenutá díla. Program neopomíjí ani další slavné skladatele, důstojné místo v něm tak zaujímají velikáni světové hudby 17. až 20. století, od W. A. Mozarta po Arvo Pärta.

Trancefusion příští rok skončí a bude to velký

2. 9. 2014

Redakce

Říká se, že v nejlepším se má přestat a po dlouhém a nelehkém zvažování se ke stejnému kroku rozhodli i organizátoři Trancefusion. 4. dubna 2015 se po čtyřech letech své existence Trancefusion naposledy představí v plné síle a rozloučí se se svými fanoušky. Trancefusion se za dobu své existence podařilo oslovit a zaujmout milovníky trance hudby ze všech koutů světa a stala se tak nedílnou součástí světové taneční scény.

Česká superskupina v čele s Kamilem Střihavkou

1. 9. 2014

Vlaďka Tomková

Supergroup, nebo také superskupina, je označení pro kapelu, která se skládá z již slavných a úspěšných hudebníků. Ve světě je tento pojem zcela běžný a za všechny můžeme jmenovat slavné Led Zeppelin či třeba Bad Company. U nás v Česku se tato kapela jmenuje Supergroup a své umění předvedla včera odpoledne na českobudějovickém Výstavišti.

Pub Animals vystoupí v Praze jako předskokani Soja

22. 8. 2014

Redakce

Tato přední česká reggae skupina bude 5. října v Lucerna Music Baru vystupovat jako předskokan SOJA! Pub Animals, původem z Českého Krumlova, získali prestižní ocenění ANDĚL 2010 za debutové CD Safari a žánrové ocenění Akademie populární hudby za nejlepší desku roku 2010 v kategorii SKA /REGGAE.

Šestý ročník festivalu SPOA se koná v Brně koncem srpna

22. 8. 2014

Redakce

Brněnský Ořešín přivítá první účastníky v sobotu 30.8. ve 15:00. A v programu, který se odehrává pod otevřeným nebem, je kromě pěti kapel připraven i další doprovodný program. Návštěvníci tak mají možnost slyšet spoustu hudby a zažít příjemné sobotní odpoledne a to navíc zcela zdarma. Na festival SPOA je vstup VOLNÝ.

TOP 5 momentů Szigetu z prvního dne festivalu

13. 8. 2014

Jakub Konopka

V centru Budapeště se opět vynořil magický festival Sziget, the Island of freedom, který poprvé ve své historii přilákal přes 400 000 návštěvníků. Na týden plný hudby, umění a kultury se každoročně sjíždějí návštěvníci z celého světa.

Headhunterz support DJs

13. 8. 2014

Redakce

  DJ Kizzah je již od roku 2007 vycházející hvězdou slovenské i české hardstyle scény. Začínal ve tvrdších, oldschoolovějších polohách, aby se posléze přesunul k čím dál populárnějšímu nustyle. V současné době se věnuje i pořádání vlastních akcí, které návštěvníci opouštějí až v ranních hodinách a plni euforických pocitů!

Předskokany Hollywood Undead budou Icon For Hire

12. 8. 2014

Redakce

Pražské fanoušky přijede v listopadu do Roxy rozehřát americká rocková skupina pocházející ze státu Illinois, ICON FOR HIRE. Jejich debutové album Scripted z roku 2011 se vyšvihlo během prvního týdnu prodeje mezi historicky nejlepší Tooth & Nail Records prvotiny, dostalo se mezi 200 nejlépe hodnocených alb na Billboardu a bylo čtvrtým nejlepším v iTunes Rock chart.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace