Přejít na menu Přejít na obsah

Aktuálně

Rock for People oznamují další hedalinery. V červnu přijede Yungblud a legendární The Prodigy

26. 12. 2023

Milan Papežík

Adventní kalendář Rock for People nadělil pořádnou hudební nadílku včetně dvou dosud neznámých headlinerů. Od 12. do 15. června v hradeckém Parku 360 vystoupí miláček generace Z Yungblud a jedna z nejúspěšnějších elektronických kapel všech dob The Prodigy. Ti se vedle již ohlášených Bring Me The Horizon a The Offspring stanou hlavními hvězdami 29. ročníku festivalu. 

Exkluzivní rozhovor s Tarjou Turunen: Hraní v Olomouci je prostě tradicí

18. 12. 2023

Redakce

Opět po roce jsme se setkali s oblíbenou metalovou divou Tarjou Turunen, jejíž koncerty se v hanácké metropoli staly předvánoční tradicí. A podobně je to i s autogramiádou, kterou kvůli enormnímu zájmu o vstupenky na koncerty legendární ledové královny severu pořádá již několik let Galerie Šantovka a přibližuje tak zpěvačku olomouckému publiku. 

Tarja Turunen se v pondělí v Šantovce setká s fanoušky

15. 12. 2023

Milan Papežík

Vánoční koncert Tarji Turunen je v Olomouci již tradicí. Finská diva, jenž se stala hvězdou mezinárodní rockové scény díky působení v kapele NIghtwish, zde vystoupí 19. prosince na Výstavišti Flora. Příjemným bonusem je, že den předtím se v Šantovce od 18:00 setká se svými fanoušky. 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace