Přejít na menu Přejít na obsah

Aktuálně

Voxel nadchnul tisíce diváků při rozsvícení vánočního stromu v Olomouci. V hanácké metropoli chystá další koncert s Michalem Horákem

8. 12. 2023

Milan Papežík

V neděli 19. listopadu na olomouckém Horním náměstí roztancoval početný dav příznivců zpěvák Voxel alias Vašek Lebeda. Byl hlavní hvězdou večera při speciální příležitosti. Rozsvěcoval se totiž vánoční stromek a v rámci takové události se bavíme opravdu o několikatisícovém davu, který si tento slavnostní akt nenechá nikdy ujít. Nebylo to však zdaleka poslední Voxelovo olomoucké vystoupení v tomto roce. 

Rocková legenda Lenny Kravitz zahraje na Colours of Ostrava 2024

1. 12. 2023

Milan Papežík

Legendární umělec Lenny Kravitz vystupuje na evropských festivalech jen zřídka. Během svého nadcházejícího turné však vystoupí v České republice! Colours of Ostrava tak přivítá tvůrce ikonických hitů, který hudbou vystavěnou na pevných základech rocku, funku, soulu a rhythm and blues oslovuje miliony fanoušků. Během jeho vystoupení v Dolních Vítkovicích zazní skladby z nové desky Blue Electric Light, jejíž vydání je ohlášeno na březen 2024.

Headlinera oznamují i Rock for People. Oblíbený adventní kalendář odstartoval velkým jménem – The Offspring

1. 12. 2023

Milan Papežík

Dlouho očekávaná událost je tady, Rock for People s prvním prosincovým dnem spustil již tradiční adventní kalendář, který každý den až do Vánoc odhaluje jednu kapelu. První okénko na webových stránkách Rock for People patří The Offspring, druhému ze čtyř headlinerů festivalu, kteří vystoupí na 28. ročníku festivalu od 12. do 15. června v hradeckém Parku 360 vedle Bring Me The Horizon, Avril Lavigne, Pendulum, Coreyho Taylora či Parkway Drive. 

Ed Sheeran v Hradci Králové hlásí vyprodáno! Pořadatelé díky velkému zájmu přidávají druhý samostatný koncert

30. 11. 2023

Milan Papežík

Ne jednou, ale hned dvakrát vystoupí britská hvězda Ed Sheeran koncem července příštího roku v hradeckém multifunkčním Parku 360 v rámci své Mathematics Tour. Vstupenky na jeho první show, kterou spolupořádá Ameba Production, jsou vyprodané. Pro obrovský zájem byl tedy přidán druhý koncertní termín o den později 28. července 2024. Jako speciální host vystoupí úspěšný britský písničkář Calum Scott. 

Kryštof nás ujišťují, že Život je krásný: Příběh Gump - jsme dvojka míří za čtenáři a na plátna kin

20. 11. 2023

Pearl

Kryštof má novou píseň a klip. Vlastně by se spíše mělo říci - Gump a jeho lidský kamarád Oříšek mají novou píseň a klip. Skladba Život je krásný je titulní písní připravovaného filmu Gump - jsme dvojka, který přijde do kin v březnu. Nový film je pokračováním úspěšného knižního a filmového příběhu Gump - pes, který naučil lidi žít.

Colours of Ostrava odkrývá dašího headlinera. Bude jím kapela Queens of the Stone Age

15. 11. 2023

Pearl

Nejbarevnější český festival dnes zveřejnil jméno dalšího z headlinerů. Britského umělce Sama Smithe doplní rocková legenda Queens of the Stone Age (QOTSA), která je aktuálně nominovaná na cenu Grammy v kategoriích Nejlepší rocková skladba a Nejlepší rockové album. V minulosti se v kapele vystřídala řada světově známých muzikantů, například legendární bubeník Joey Castillo, multitalentovaný zpěvák Mark Lanegan nebo bubeník kapely Nirvana a frontman Foo Fighters Dave Grohl. 21. ročník Colours of Ostrava se uskuteční od 17. do 20. července 2024.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace