Přejít na menu Přejít na obsah

Novinky

Srdce a dvakrát tolik kapel – JamRock 2014!

16. 3. 2014

Redakce

Hudební festival JamRock pomalu začíná poodhalovat svá tajemství připravená na ročník 2014. Nakouknout pod pokličku nám dovolil dramaturg festivalu Libor Pavlata. Zajímá vás co si pro vás festival na každý den připravil?

PRAHU ČEKÁ V 26.6. DIVOKÁ JÍZDA S BALKAN BEAT BOX

14. 3. 2014

Redakce

Pokud ještě náhodou nevíte, s kým máte tu čest, tak Balkan Beat Box vyrazili z newyorského undergroundu v roce 2005, kdy vydali eponymní album, jež představilo poprvé světu jejich výbušný hudební koktejl. BBB při skládání neberou ohled na žádné hudební škatulky, prostě si berou to, co se jim zrovna hodí.

Yasiin Bey aka Mos Def v pražské Lucerně už 27. března!

14. 3. 2014

Redakce

Dva týdny zbývají do pražské premiéry legendárního newyorského rappera, herce a aktivisty, který si říká Yasiin Bey aka Mos Def nebo taky Dante z Brooklynu. Zbystřili jste? To je dobře, protože to bude opravdu zásadní událost, ať už máte rádi uvědomělý hip hop nebo ne, tohoto génia slova byste si v Lucerna Music Baru rozhodně neměli nechat ujít.

Ostrava v plamenech přivítá krom Sonata Arctica také americké W.A.S.P.

11. 3. 2014

Redakce

První ročník festivalu “Ostrava v plamenech”, který se uskuteční 2.srpna v Dolní oblasti Vítkovice, přiveze nově také legendární americkou skupinu W.A.S.P.Blackie Lawless a jeho kapela, kteří letos vystoupí jen na pár festivalech v Evropě, přijali pozvání do Ostravy za svoji více než třicetiletou kariéru vůbec poprvé.  

VISAGE: "JE NÁM CTÍ BÝT SOUČÁSTÍ SYNTHOSYMPHONICY..."

11. 3. 2014

Redakce

Již tuto sobotu bude v Harrachově v rámci Mistrovství světa v letech na lyžích poprvé uveden unikátní koncertní projekt Synthosymphonica, který propojuje elekronickou hudbu se symfonickým orchestrem. V nadcházející premiéře vystoupí jedna z největších hvězd britské nové vlny - skupina Visage.

Předkapelou Daughtry bude příští týden KOFE-IN

6. 3. 2014

Redakce

Už příští neděli 16. března bude pražský klub Roxy hostit americkou skupinu Daughtry. Večer zahájí  opavsko-pražská kapela KOFE-IN, jejíž nová deska Dobré nebe je nominována na „album roku“ v anketě Žebřík. Zda proměnila nominaci ve vítězství se skupina dozví jen den před hostováním před Daughtry.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace