Přejít na menu Přejít na obsah

Novinky

Ostrava v plamenech přivítá krom Sonata Arctica také americké W.A.S.P.

11. 3. 2014

Redakce

První ročník festivalu “Ostrava v plamenech”, který se uskuteční 2.srpna v Dolní oblasti Vítkovice, přiveze nově také legendární americkou skupinu W.A.S.P.Blackie Lawless a jeho kapela, kteří letos vystoupí jen na pár festivalech v Evropě, přijali pozvání do Ostravy za svoji více než třicetiletou kariéru vůbec poprvé.  

VISAGE: "JE NÁM CTÍ BÝT SOUČÁSTÍ SYNTHOSYMPHONICY..."

11. 3. 2014

Redakce

Již tuto sobotu bude v Harrachově v rámci Mistrovství světa v letech na lyžích poprvé uveden unikátní koncertní projekt Synthosymphonica, který propojuje elekronickou hudbu se symfonickým orchestrem. V nadcházející premiéře vystoupí jedna z největších hvězd britské nové vlny - skupina Visage.

Předkapelou Daughtry bude příští týden KOFE-IN

6. 3. 2014

Redakce

Už příští neděli 16. března bude pražský klub Roxy hostit americkou skupinu Daughtry. Večer zahájí  opavsko-pražská kapela KOFE-IN, jejíž nová deska Dobré nebe je nominována na „album roku“ v anketě Žebřík. Zda proměnila nominaci ve vítězství se skupina dozví jen den před hostováním před Daughtry.

K jubilejním 20. narozeninám popřeje festivalu Rock for People i znovuzrozená královna českého rocku Lucie

6. 3. 2014

Redakce

Jubilejních dvacet let oslaví o prvním červencovém víkendu společně se svými fanoušky jeden z nejstarších a největších open air festivalů v České republice - Rock for People. A jak se na takovou oslavu sluší, chybět nebude ani dlouhá řada gratulantů. Své hudební dary předá festivalu i návštěvníkům královna českého popu a rocku, nedávno znovuzrozená (bez floskulí) legendární kapela Lucie.

Metallica: Through the Never vychází na Blu-Ray, co nám o filmu řekli členové kapely?

21. 2. 2014

Redakce

Před červencovým vystoupením na Aerodrome festivalu nabízí Metallica všem fanouškům luxusní předkrm. Na Blu-ray vychází film Metallica: Through the Never, který kombinuje velkolepou pódiovou show legendární kapely s filmovým příběhem. Člen štábu je během koncertu vyslán do města, aby pro skupinu vyzvedl tajný balíček. Na pozadí vyprodaného koncertu Metallicy se ale jeho mise zvrtne v šílené dobrodružství.

Brněnský JazzFest odstartuje hvězdný pianista Brad Mehldau

19. 2. 2014

Redakce

Do zahájení letošního mezinárodního festivalu JAZZFESTBRNO zbývají pouhé dva týdny. První z koncertů třináctého ročníku festivalu patří 6. března v Janáčkově divadle králi moderního jazzového piana Bradu Mehldauovi, ten do Brna zavítá se svým dnes již legendárním triem.

VELKÁ JÍZDA S THE QEMISTS A N.O.H.A. VYPUKNE UŽ VE ČTVRTEK

18. 2. 2014

Redakce

Už ve čtvrtek 20. února proběhne v Lucerna Music Baru velký mejdan s názvem zimní Rock for Churchill. Populární festival přiveze na svou zimní klubovou verzi hned dvě rozjeté taneční party – britské The Qemists a mezinárodní kapelu N.O.H.A. After party proběhne v režii DJs Pixie & Suki.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace