Přejít na menu Přejít na obsah

Novinky

Předskokany Hollywood Undead budou Icon For Hire

12. 8. 2014

Redakce

Pražské fanoušky přijede v listopadu do Roxy rozehřát americká rocková skupina pocházející ze státu Illinois, ICON FOR HIRE. Jejich debutové album Scripted z roku 2011 se vyšvihlo během prvního týdnu prodeje mezi historicky nejlepší Tooth & Nail Records prvotiny, dostalo se mezi 200 nejlépe hodnocených alb na Billboardu a bylo čtvrtým nejlepším v iTunes Rock chart.

Festival Ibérica nabídne španělskou kulturu v moderním i tradičním hávu

12. 8. 2014

Redakce

Festival španělské kultury Ibérica, který mezi 11. a 16. srpnem zamíří do Prahy, Brna a Boskovic nabídne už pojedenácté uhrančivá představení plná vášnivého flamenka a španělských rytmů. V koncertní části festivalu se představí jak mladý, a ve Španělsku velmi populární, taneční pár Jesús Carmona a Lucía Campillo, tak zkušený kytarista Gabriel Guillén.

Excelent Jukebox: Do Prahy se přijede podívat skvělý GRAMATIK!

5. 8. 2014

Jakub Konopka

Slovinský umělec GRAMATIK se přijede představit do České republiky v rámci koncertní série Excelent Jukebox, kterou pro fanoušky té nejlepší hudby připravují Fource Entertainment a Gambrinus Excelent v pražském Lucerna Music Baru. Show plná skvělé elektronické, hiphopově ambientní i dubstepové hudby se odehraje 17. listopadu právě v Lucerna Music Baru.

Československý jazzový festival v Přerově nabídne i Lailu Biali

5. 8. 2014

Redakce

Na prvním koncertě ve čtvrtek 16. října budou chybět židle, ale jen proto, aby si všichni mohli hned na začátku festivalu dostatečně zatančit. To že jména, která by neměla chybět v žádném all stars bandu českého jazzu, to umí pekelně rozpálit ve funkovo-rapové smršti, dokáží na stojáka J.A.R. v čele s Danem Bártou i v Přerově.

Oscarový skladatel Hans Zimmer složil hymnu pro festival Tomorrowland

31. 7. 2014

Redakce

Hudební mág Hans Zimmer, který je držitelem filmového Oscara, několika cen Grammy a Zlatých globů, složil hymnu pro jeden z nejžádanějších hudebních festivalů světa - belgický Tomorrowland, který je zaměřený na elektronickou hudbu. Skladatel připravil speciálně pro festival desetiminutový opus. Hudební ikonu si budou moci užít i čeští diváci díky MTV Europe.

Tommy Emmanuel slaví 10 let od prvního koncertu v ČR

31. 7. 2014

Redakce

Mimořádné souznění a oboustranné sympatie: Tak lze nazvat letos již desetiletý vztah jednoho z nejlepších akustických kytaristů současnosti Tommyho Emmanuela k českému publiku. Není proto překvapením, že tento špičkový hudebník, ale i skvělý bavič uzavře 29. listopadu v Kongresovém centru program 17. ročníku festivalu Kytara napříč žánry. Ten se letos bude konat od 11. října do 29. listopadu.

20. narozeniny Rock For People v Českém Brodě

31. 7. 2014

Redakce

Dvacet let existence, tři generace fanoušků, tisíce kapel a bezpočet vzpomínek a zážitků… 20. výročí Rock for People proto stojí za to oslavit nejen na „velkém“ festivalu v Hradci Králové, kde letos zkraje července vystoupili Manu Chao, Biffy Clyro nebo Lucie, ale i na místě, „kde to všechno začalo“ – v Českém Brodě.

Hudební festival Hrady CZ po Švihově na Kunětickou horu

23. 7. 2014

Jakub Konopka

Hudební festival Hrady CZ se po Švihově představí 25. a 26. července na Kunětické hoře u Pardubic. Festival v rámci svého desetiletého výročí návštěvníkům nově nabízí kromě klasických stanových městeček i komfortnější stanování ve „VIP Hradních kempech“. Páteční program na Kunětické hoře zahájí v 19 hodin koncert kapely Sto zvířat.

Vstupenky na Sziget 2014 se prodávají rekordní rychlostí

18. 7. 2014

Jakub Konopka

Zájem o festival Sziget je letos rekordní. Vstupenky do Siesta Campingu již byly vyprodány, a tak už nejsou volná žádná místa v nadstandardních kempech, které Sziget letos nabízí. Běžné permanentky s kempinkem jsou stále ještě k dostání, ale i ty mizí rekordní rychlostí: už více než 80% je prodáno. Ti, kteří plánují v srpnu navštívit The Island of Freedom (Ostrov svobody), ale ještě si nepořídili vstupenku, by si měli rozhodně pospíšit.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace