Přejít na menu Přejít na obsah

Novinky

Koncert Hollywood Undead se přesouvá do Velkého sálu Lucerny

11. 9. 2014

Redakce

Z důvodu obrovského zájmu fanoušků se koncert amerických Hollywood Undead přesouvá do Velkého sálu Lucerny v Praze. Datum koncertu ovšem zůstává stejné, tedy 18. listopadu. Dosud zakoupené vstupenky jsou samozřejmě platné. Od vydání alba Swan Songs v roce 2008 počet fanoušků Hollywood Undead raketově narůstal - např. jejich Fanpage na Facebooku, která momentálně čítá přes 3,5 milionu fanoušků z celého světa.

Herbie Hancock přiveze do Brna skvělou kapelu

11. 9. 2014

Redakce

Čtrnáctinásobný laureát ceny Grammy Herbie Hancock potvrdil, že 29. listopadu přijede do Brna s hvězdnou kapelou. Společně s proslulým americkým klavíristou v hale Vodova zahraje Vinnie Colaiuta, bubeník Franka Zappy či Stinga. Další Hancockův spoluhráč basista James Genus se zase může pochlubit spoluprací s Grammy ověnčeným Michelem Camilem.

Trancefusion - The Legends již brzy v novém Forum Karlín

10. 9. 2014

Redakce

V sobotu 11. října se uskuteční dlouho očekávaná trancová party Trancefusion The Legends pořádaná agenturou BTL. Půjde o největší událost klasického trancu, která se na 10 hodin rozezní v Praze. Tato akce naservíruje svým fanouškům klasický trance, díky kterému se účastníci vrátí o několik let zpátky, kdy právě tento žánr byl velmi oblíbeným.

Populární francouzká zpěvačka ZAZ přijede do Brna

10. 9. 2014

Redakce

Po opakovaném úspěchu na festivalovém pódiu ostravských Colours se francouzská zpěvačka a skladatelka ZAZ konečně chystá do Česka na dlouho očekávaný samostatný koncert. V Brně se představí 1. prosince v hale Vodova s repertoárem ze svojí aktuální úspěšné desky Recto Verso. Určitě ovšem nezapomene ani na své největší hity z debutové nahrávky lakonicky nazvané ZAZ.

Již zítra koncert Spock´ s Beard a The SixxiS

10. 9. 2014

Redakce

Už ve čtvrtek 11.září se české publikum dočká koncertu jednoho z nejrespektovanějších představitelů progresivního rocku - Spock´s Beard. Jako předskokana si tato americká legenda s sebou přiveze talentované The SixxiS, jež jsou spíše nováčky na scéně jakožto kapela, nicméně samostatně jsou všichni velkými profesionály.

Fenomenální DJ Krush se v Říjnu vrací do Prahy

9. 9. 2014

Redakce

Do Prahy se po dlouhé době vrací jeden z nejosobitějších světových DJs. Legenda, která roztáčí gramofony už od roku 1991. Producent proslulý svým osobitým a nenapodobitelným stylem, ve kterém míchá hip hop, atmosférické zvuky, exotické nástroje a jazzové a soulové samply. Japonec DJ Krush předvede svoje umění v pondělí 6. 10. v pražském Lucerna Music Baru v rámci série Conference.  

Festival Dvořákova Praha zahájí v pondělí Česká filharmonie v čele s Jiřím Bělohlávkem

5. 9. 2014

Redakce

Na dvě desítky koncertů oslavujících genia našeho největšího skladatele nabídne již od příštího týdne mezinárodní hudební festival Dvořákova Praha. V podání předních zahraniční i domácích hudebníků zazní Dvořákovy ikonické kusy i téměř zapomenutá díla. Program neopomíjí ani další slavné skladatele, důstojné místo v něm tak zaujímají velikáni světové hudby 17. až 20. století, od W. A. Mozarta po Arvo Pärta.

Trancefusion příští rok skončí a bude to velký

2. 9. 2014

Redakce

Říká se, že v nejlepším se má přestat a po dlouhém a nelehkém zvažování se ke stejnému kroku rozhodli i organizátoři Trancefusion. 4. dubna 2015 se po čtyřech letech své existence Trancefusion naposledy představí v plné síle a rozloučí se se svými fanoušky. Trancefusion se za dobu své existence podařilo oslovit a zaujmout milovníky trance hudby ze všech koutů světa a stala se tak nedílnou součástí světové taneční scény.

Pub Animals vystoupí v Praze jako předskokani Soja

22. 8. 2014

Redakce

Tato přední česká reggae skupina bude 5. října v Lucerna Music Baru vystupovat jako předskokan SOJA! Pub Animals, původem z Českého Krumlova, získali prestižní ocenění ANDĚL 2010 za debutové CD Safari a žánrové ocenění Akademie populární hudby za nejlepší desku roku 2010 v kategorii SKA /REGGAE.

Šestý ročník festivalu SPOA se koná v Brně koncem srpna

22. 8. 2014

Redakce

Brněnský Ořešín přivítá první účastníky v sobotu 30.8. ve 15:00. A v programu, který se odehrává pod otevřeným nebem, je kromě pěti kapel připraven i další doprovodný program. Návštěvníci tak mají možnost slyšet spoustu hudby a zažít příjemné sobotní odpoledne a to navíc zcela zdarma. Na festival SPOA je vstup VOLNÝ.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace