Přejít na menu Přejít na obsah

Novinky

Pražská show Gramatika klepe na dveře, předskokani jsou Russ Liquid a Gibbz

8. 11. 2014

Redakce

Lucerna Music Bar se pomalu připravuje na dlouho očekávanou show slovinského DJ a producenta, který si říká Gramatik. Právě včera odstartovalo jeho evropské turné s výmluvným názvem „Leave Your Mark”. Na něm jej doprovází dvojice amerických umělců Russ Liquid a Gibbz. Svou osobitou show přivezou do Česka poprvé 17. listopadu.

Jamajský hitmaker Anthony B spolu s duem RDX v Praze!

4. 11. 2014

Redakce

Pražská Lucerna Music Bar se chystá na velkou slávu věnovanou moderní jamajské muzice. Po třech nezdarech se konečně podívá do Prahy kultovní rastafariánský zpěvák Anthony B. Autor více než stovky velkých hitů, jako jsou dnes již klasiky “World A Reggae Music“, “Good Life“, “More Love” nebo třeba duetu s Wyclefem jménem “Lighter”, je stale v plné síle a takřka není roku bez nové desky. Anthony má na kontě už daleko přes tisíc singlů!

Hip Hopová formace Clockwork Indigo přijede do Roxy

3. 11. 2014

Redakce

V dubnu příštího roku si přijdou na své fanoušci progresivního hiphopu z New Yorku, protože Fource Entertainment do Prahy přivádí hned dva zástupce této hiphopové školy a to v rámci tour unikátního projektu CLOCKWORK INDIGO, který spojil dohromady členy formací Flatbush Zombies a The Underachievers. Připravte se na příval energie a slov, který vás smete 4.4.2015 v pražském klubu Roxy. 

Imagination Festival v listopadu poprvé na výstavišti v Letňanech!

3. 11. 2014

Redakce

Letos se na Imagination Festivalu máte skutečně na co těšit! Na dvou obrovských stagích výstaviště v pražských Letňanech vystoupí 28. listopadu více jak 25 djs ze všech koutů světa, z nichž se hned tři umístili v top100 světových djs dle prestižního djmagu. Podívejte se s námi na zveřejněný line-up!

Skotští Young Fathers získali Mercury Prize

30. 10. 2014

Redakce

prestižní britskou hudební cenu Mercury Prize si ve středu večer odneslo skotské hiphopové trio Young Fathers. Ti  vystoupí jako hlavní hvězdy klubové noci Spotlight již 12. listopadu v klubu Roxy. S albem Dead porazili 11 dalších umělců včetně favorizované R&B zpěvačky FKA Twig, kapely Bombay Bicyle Club nebo Damona Albarna. Mezi nominovanými nechyběli ani GOGO Penguin, kteří zazářili na klubové noci  Spotlight minulý rok.

Držitelé 10 Grammy TAKE 6 přijedoiu v listopadu do Prahy

28. 10. 2014

Redakce

V rámci ozvěn mezinárodního hudebního festivalu Moravia Music Fest proběhne speciální klubový koncert TAKE 6, jedinečného vokálního seskupení, kteří byli v ČR naposledy před 10 lety. TAKE 6 jsou 10 násobní držitelé prestižní ceny Grammy, 10 násobní držitelé Dowe Awards a především jsou označování za nejlepší vokální kapelu na světě.

V Roxy za dva týdny vypukne klubová noc s Young Fathers, Taylorem McFerrinem a řadou dalších

28. 10. 2014

Redakce

Pražský klub Roxy/Nod bude 12. listopadu od 19.00 hod. patřit Klubové noci Spotlight, která si tentokrát posvítí na hip hop, elektroniku i alternativu z USA, Británie a tuzemské scény. Na tento „minifestival“ míří britští Young Fathers, kteří svoji pozici na špičce aktuálního hip hopu potvrdili i zářijovou nominací na prestižní Mercury Prize. Ceny budou vyhlášeny 29. října a nelze tedy vyloučit, že do Roxy přivezou diplom v rámečku se sotva zaschlým inkoustem.

Black Moon přijedou do Lucerny s Champion Sound

25. 10. 2014

Redakce

Hlásíme se živě z černého měsíce. Netrvalo to měsíc, ale pár let. Je to malý krok pro malé, velké rappery Buckshota a 5ft, ale velký krok pro milovníky klasickýho rapu. V neděli 30. 11. přistávají Black Moon v Lucerna Music Baru a na palubě s nima Champion Sound.

Koncert Timber Timbre podpoří experimentátorky Tasseomancy

24. 10. 2014

Redakce

Už příští pátek 31. října poctí Prahu svou návštěvou kanadští Timber Timbre. Indie-folková čtveřice přiveze své tajemné melodie do Česka vůbec poprvé. Na evropském turné je bude doprovázet experimentátorská formace Tasseomancy. Sari a Romy svou hudební dráhu odstartovaly v roce 2008 jako indie-folkové Ghost Bees v Halifaxu. Romy hrála na kytaru, Sari na mandolínu a obě zpívaly.

Již toto pondělí se velký inovátor blues Robert Cray vrátí do Prahy

23. 10. 2014

Redakce

Zvukově výborné prostředí pražské Akropole bude v pondělí 27. října místem, kde bude možné po dvou letech zažít samostatný koncert jednoho z největších ikon blues posledních čtyř dekád. V roce, kdy Robert Cray slaví s neutuchající energií neskutečných 40 let na scéně, představí tento pětinásobný držitel ceny Grammy nové album “In My Soul”, které sklízí zasloužený ohlas po celém světě.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace