Přejít na menu Přejít na obsah

Novinky

Sziget 2015 odstartuje den Robbie Williams!

3. 2. 2015

Redakce

Sziget Festival, čerstvý vítěz kategorie „Best Major Festival“ v Evropě, představuje headlinera otevíracího dne, kterým je Robbie Williams. Týdenní festivalová party v Budapešti odstartuje velkolepě 10. srpna (tzv. Den -1), kdy Robie Wiliams představí Szigeťanům svou show ‘Let Me Entertain You Tour’.  Vstup na tento festivalový den zajišťují týdenní permanentky, denní vstupenky půjdou do prodeje jen v limitovaném množství.

Rock for People hlásí příjezd dalších hvězd: Bastille, Guano Apes a Parov Stelar!

29. 1. 2015

Redakce

Tento čtvrtek by se fanoušky festivalu a hudby obecně dal označit za Velký –festival Rock for People zveřejnil další headlinery i coheadlinery obou jeho edicí - tedy jak jeho královéhradecké, tak i plzeňské části. Stručně: v červnu v Hradci vystoupí populární indie zázrak Bastille, v Plzni o měsíc později stálice Guano Apes či elektroswingeři Parov Stelar.

The Legends Rock Fest již odtajnil účinkující na rok 2016! Zahrají Dymytry, Walda Gang, Harlej i Arakain.

29. 11. 2015

Nicola Bernard

Festival The Legends Rock Fest již odtajnil účinkující na rok 2016. Festival slaví v příštím roce pětileté výročí svého vzniku , a tak oslovil českou rockovou špičku, aby ty první půlkulaté narozeniny byly co nejhezčí. V roce 2016 si tak v Hořicích zahrají např. Dymytry, Harlej, Traktor, Five O'Clock Tea, DeBill Heads, Walda Gang, Aleš Brichta Project, Doga, Miloš Dodo Doležal, Rain, Black Bull, Fénix, Komunál či největší oznámené hvězdy Arakain.

Kytarista Michael Angelo Batio poprvé v ČR!

26. 1. 2015

Redakce

Americký heavymetalový kytarista Michael Angelo Batio vystoupí poprvé v České republice v rámci svého evropského turné v klubu Česká 1 (Česká 983, Kutná Hora). Začátek koncertu je v 21:00 hod.

Indies orámují výročí 25 let velkým mejdanem

26. 1. 2015

Redakce

Jednodenní hudební festival v novém brněnském koncertním sále Sono Centrum je oslavou 25. výročí založení firmy Indies, která se od počátku svého působení v České republice věnuje kvalitní alternativní a nekomerční hudbě.  Na celodenním koncertě vystoupí 17 kapel a umělců, kteří během 25 let vydávali svoje alba právě u vydavatelství Indies Records.

Winter Arena 2015 odhalila kompletní seznam interpretů

16. 1. 2015

Redakce

Velká jména Zomboy, Loo And Placido, TC, Foreign Beggars, Loadstar, Neonlight doplní  pro velký úspěch, který zaznamenali na loňském ročníku, tuzemští zástupci a garanti skvělé párty Skyline a projekt Jäger Vibes – DJ Akvamen a Rae Montana – kteří přivezou DJský set kombinovaný s live drum setem, Suki vs. Pixie, Bifidus Aktif vs. Akira, Twisted Minds a žívý set předvede Ollie Torr a k celému lineupu se připojí i Bass Drop Crew.  

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace