Přejít na menu Přejít na obsah

Novinky

Public Service Broadcasting poprvé v ČR

5. 3. 2015

Redakce

Jedinečný britský hudební projekt Public Service Broadcasting se představí poprvé v ČR. Dvojice londýnských hudebníků, která si rychle podmaňuje svět svou unikátností, přijede se do pražského klubu Chapeau Rouge 21. května v rámci tour ke svému druhému albu, nazvanému The Race For Space.

Zázrak z Leedsu alt-J poprvé v Praze tento Červen

5. 3. 2015

Redakce

Málokterá kapela to za sedm let existence dotáhla tak daleko jako alt-J. Jedinečná architektura písní a výmluvné texty uchvátily nejen fanoušky, ale i kritiky. První jmenovaní je odměňují vyprodanými halami, druzí prestižními hudebními cenami.

Cocotte Minute se po dvouleté hybernaci rozhodli pro návrat

3. 3. 2015

Redakce

Rituální drtiči sedmi strun a ostrých beatů Cocotte Minute v čele s pouličním kazatelem Zellerem zakládají vatry a po dvouleté hybernaci připravují fenomenální návrat. Na utajeném míste pod širým nebem nahrají v srpnu letošního roku naživo a pouze za účasti vyvolených fanoušků originání video-desku.

Žlutý Pes jako předkapela Lynyrd Skynyrd v Plzni

3. 3. 2015

Redakce

Nejen na něj se můžou fanoušci těšit na koncertě, který se uskuteční 1. května 2015 v areálu plzeňského plochodrážního stadionu. Předkapelou bude další legenda, domácí kapela Žlutý pes. Historicky první vystoupení Lynyrd Skynyrd v České Republice je součástí projektu Plzeň 2015 – Evropské hlavní město kultury.

Pionýři tropical house Thomas Jack a Matoma míří do Prahy

3. 3. 2015

Redakce

Tohle bude ta nejlepší oslava příchodu léta. Do pražského Roxy míří Thomas Jack a Matoma, průkopníci tzv. tropical houseu. S sebou přivezou svoje hravé a sluncem nasáté mixy, které slibují nezapomenutelnou párty. 6. květen je datum, které byste si rozhodně měli zapamatovat. Vstupenky budou k dostání od zítřka, 4. března na webech goout.cz a ticketpro.cz za 390 Kč.

Lindsey Stirling přijede v červenci opět do Prahy

2. 3. 2015

Redakce

Americká senzace Lindsey Stirling se ani ne po roce vrací do Prahy! Po vyprodání Incheba Areny v říjnu 2014 se všestranná umělkyně, kombinující houslovou tvorbu, dubstep i taneční kreace vrací na místo činu. Ale tentokrát se představí v naprosto odlišném prostředí. Pod širým nebem na břehu Vltavy v krásném areálu Žlutých Lázní. Koncert se koná 11.7.2015.

Mydy Rabycad: na březen chystáme nové album

26. 2. 2015

Redakce

Nespoutaná elektroswingová kapela Mydy Rabycad právě dokončuje své druhé studiové album Glamtronic. Vše nasvědčuje tomu, že jeho křest 19. března v brněnském Kabinetu múz a 26. března v pražském Lucerna Music Baru odstartuje mimořádnou sezónu pro skupinu, která dokáže skvěle skloubit nekompromisní elektronické beaty se swingovou nonšalantností.

Cavalera Conspiracy se po čtyřech letech vrací do ČR

19. 2. 2015

Redakce

Základ čtveřice tvoří jádro SEPULTURY. Spolu s nimi hrají kytarista Marc Rizzo z Maxovy domovské formace SOULFLY a basák Nate Newton. Nesmrtelný Max Cavalera, zakladatel SEPULTURY a SOULFLY, se s bratrem Iggorem spojil po dlouhých deseti letech. Vytvořil novou grupu pokračující v duchu thrash metalových kořenů původních kapel!

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace