Přejít na menu Přejít na obsah

Novinky

Hradecký majáles se vrací zpátky ke kořenům, koná se v Šimkových sadech

3. 4. 2015

Redakce

Hradecký Majáles se po ročním „hostování“ v areálu u Piletického potoka vrací na své původní místo konání, a to do Šimkových sadů. Organizátoři však letos přichystali i další změny oproti loňskému roku. Nebudou elektronické náramky a na festivalová pódia se vrátí Michal Hrůza. Největší hudební akce letošního jara se odehraje již 24. dubna.

Pokřtil švédský princ nové album pankového krále?

30. 3. 2015

Redakce

Novinkové album Punkový království je patnáctitrackový opus ze života zralého punkáče s jeho všedními radostmi (Rezavý fáro, Veselej…) i strastmi (Punkový království, Hardkór, Sweeti…). Vedle punkových smrští se objevuje i pokus o pop nebo psychedelická alternativa: „Track Volské intro by se mohl také jmenovat ‚To, co jsme vždycky chtěli hrát, ale nesměli jsme‘ “, směje se Michal Pixa z Visacího Zámku.

Foals, Interpol, Alesso a další jmená Szigetu 2015

30. 3. 2015

Redakce

Ostrov svobody (Island of Freedom) oznámil více než dvacet nových jmen, která se zařadí do letošního programu Szigetu vedle dříve ohlášených hvězd, jakými jsou Robbie Williams, Florence and the Machine, Martin Garrix, Alt-J a dalších čtyřicet známých interpretů. Sziget festival, který se koná od 10. do 17. srpna v Budapešti, je týden plný non-stop zábavy se 100% garancí.

Těšte se na prosinec, přijede legenda DORO Pesch!

25. 3. 2015

Redakce

Celý svět ví, že DORO je  opravdová „Queen of Rock & Metal“ a její vrchol kariéry trvá už tři desítky let. Letos se rozhodla všem příznivcům připomenout, že je opravdová metalová bohyně. Za své působení v hudebním showbyznysu získala zlatá i platinová ocenění, prodala více než deset milionů nahrávek, zvládla 2.800 živých vystoupení v 60 zemích světa, vydala 16 studiových desek a čtyři DVD.

Válka festivalů? Přibývají pódia i kapely, zvětšuje se areál JamRocku

25. 3. 2015

Redakce

Posun Rock for People do tradičního termínu dalšího velkého festivalu JamRock, je poměrně netradiční postup, ale divák na něm získá. „Stále ještě se spousta diváků i kapel ptá, co my na to, že do dávno vyhlášeného termínu nastoupil ještě jiný festival. Po prvním rozčarování, protože se známe a dosud jsme si vždy vycházeli vstříc, jsme nakonec dospěli k názoru, že se s tím musíme popasovat v rovině fér a udělat JamRock co nejlepší.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace