Přejít na menu Přejít na obsah

Novinky

Sziget rozezní Avicii, Limp Bizkit a další nová jména v programu

21. 4. 2015

Redakce

Program týdenní festivalové party na Sziget festivalu se opět rozrůstá. K již oznámeným hvězdám, kterými jsou  Robbie Williams, Florence and the Machine, Alt-J, Martin Garrix, Ellie Goulding přibyli interpreti Avicii, Limp Bizkit, Hollywood Undead, The Gaslight Anthem a další. Vstupenky za zvýhodněnou cenu je možné zakoupit do konce dubna.

Aneta Langerová ozdobí MusicFest Přeštěnice

21. 4. 2015

Redakce

Do už tak nabitého programu 15. ročníku Open Air Musicfest Přeštěnice přibylo další skvělé hudební jméno. Aneta Langerová vystoupí na festivalu v sobotu 27. června. Zpěvačka zahraje kromě svých starších hitů také skladby ze své poslední desky Na Radosti.

Evropské turné Metal All Stars bylo zrušeno!

21. 4. 2015

Redakce

Právě k nám dorazila zpráva od producenta evropského turné Metal All Stars, které mělo proběhnout od 24. dubna do 17. května, že se celé ruší. Tímto je tedy zrušen i pražský koncert, který se měl uskutečnit v rámci akce Beatfest tento pátek 24. dubna v hale Forum Karlín. Všem co se na tuto akci těšili, se pořadatelé omlouvají.

Festival Fingers Up představuje další hvězdu, kromě MØ přijedou i The Wombats

14. 4. 2015

Redakce

Festival Fingers Up se ve svém pátém ročníku zaměřil na zahraniční kvalitu. Do Mohelnice přijede kromě dánské zpěvačky MØ také britská indie-rocková kapela The Wombats nebo němečtí Pool. Žánrové kapely nejsou jediným tahákem festivalu, ten sází i na nevšední tématické zážitky a zkušenosti z gastronomie, sportu, umění nebo třeba módy. 

Ellie Goulding, Kasabian, Sigma a další na Szigetu 2015

8. 4. 2015

Redakce

V line-upu Szigetu 2015 přibývají nová jména. Ještě chvíli potrvá, než bude zveřejněn celý program tohoto výjimečného sedmi denního festivalu, který čítá v průměru tisíc vystoupení. Nyní organizátoři ohlásili nová jména hudební scény jako např. Ellie Goulding, Kasabian, Sigma, Nero, Kraftklub a několik dalších jmen.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace