Přejít na menu Přejít na obsah

Novinky

Superhvězdy Imagine Dragons se v lednu vrátí do Prahy

29. 4. 2015

Redakce

Před dvěma lety odcházeli z podia za potlesku nadšeného publika v pražském klubu SaSaZu jako velká rocková kapela s obrovským potenciálem. O téměř tři roky později se vrací jako muzikanti, kteří vyprodávají sportovní haly a svůj hudebni potenciál využívají naplno. Imagine Dragons se vrací do Prahy – 16.1.2016 - O2 Arena, Praha.  

Nicky Romero a DVBBS v Praze na MAGNETIC Festivalu

29. 4. 2015

Redakce

MAGNETIC Festival, jehož jarní edice proběhne 7. 5. 2015 v hale PVA Expo v Praze, nabídne téměř deseti tisícům návštěvníků opět ta nejaktuálnější jména ze současné taneční scény. Po umělcích jako Avicii, Hardwell, Martin Garrix nebo Afrojack ulovili pořadatelé další hvězdu, kterou je Holanďan Nicky Romero – producent, dj a hrdý majitel Protocol Recordings.

Po kratší odmlce opět přinášíme novinky ze světa Rock for People!

28. 4. 2015

Redakce

Vůbec poprvé do české kotliny zavítá Flux Pavilion – britský producent a DJ, který vody elektronické hudby brázdí již několik let a koncertoval po celém světě, kde si systematicky budoval fanouškovskou základnu díky svým energickým živým vystoupením. Jen na Facebooku má přes 1,3 milionu fans. Na RfP do Hradce dorazí v sobotu 6.6.

Koncert Rise Against uvedou Donnie Darko a Man With a Mission

28. 4. 2015

Redakce

Americká skupina Rise Against dnes uzavřela výběr předskokanů jejich nadcházejícího pražského koncertu, který se odehraje 9.června v Incheba Areně. Bezmála tříhodinový hudební maratón zahájí toho večera jedna z nejpopulárnějších japonských kapel současnosti - Man With A Mission, pozici hlavního hosta přidělili Rise Against.

Festival Hrady CZ je nejlepší akcí loňského roku

21. 4. 2015

Redakce

První místo v anketě Žebřík 2014 v kategorii Akce roku vyhrál hudebně-kulturní festival Hrady CZ. Toto ocenění fanoušků potvrdilo stále vzrůstající popularitu tohoto festivalu mezi širokou veřejnosti. Jedenáctý ročník festivalu odstartuje letos 10. července na hradě Točníku a během léta bude putovat vždy v pátek a sobotu po dalších českých a moravských památkách.

Vysočina Fest se pomalu stává Jihlavskou tradicí

21. 4. 2015

Redakce

JIHLAVA –Zhruba čtvrt roku zbývá do okamžiku, kdy své brány otevře třetí ročník multižánrového festivalu Vysočina Fest 2015. Tradičně se odehraje v areálu jihlavského letního kina, a to po tři dny (9. – 11. července) na dvou pódiích. První dva ročníky se do povědomí fanoušků zapsaly nejen skvělou nabídkou muziky, ale i pohodovou atmosférou a bohatým doprovodným programem.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace