Přejít na menu Přejít na obsah

Novinky

Kataklysm přijedou s novinkou Of Ghosts And Gods

23. 6. 2015

Redakce

Začátkem příštího roku se nudit rozhodně nebudeme. V červenci tohoto roku vydají kanadští KATAKLYSM nové album „Of Ghosts And Gods“, které se rozhodli představit celé Evropě v rámci koncertní šňůry. Turné po našem kontinentu nebude pouze o KATAKLYSM, ale spolu s nimi se povezou také SEPTICFLESH a ABORTED. Tak to bude nářez!

LEAVES' EYES vydávají novou desku a přijedou ji představit do Prahy!

22. 6. 2015

Redakce

Mistři gothického metalu chystají ke konci prázdnin vydání nového alba. Kořeny této epické novinky lze hledat v norské mytologii. Deska „King Of Kings“ byla nahrána v několika zemích Evropy a jejího hostování se ujal sbor LONDON VOICES, který je známý svým hlasem ve filmech Pán Prstenů, Hobit a Harry Potter.

Red Bull Tour míří s Warm Up Tour do Písku a Českých Budějovic

16. 6. 2015

Redakce

To pravé letní počasí, mezinárodní line-up a tisíce fanoušků – tak vypadala show Red Bull Tour Bus na Rock for People v Hradci Králové.  Nyní se svou energickou show vyráží na druhou část letního turné. To odstartuje ve středu 17. června na náměstí v Písku, následující den 18. června roztančí České Budějovice a vyvrcholí 3. července na Rock For People EUROPE v Plzni.

Alt-J již tuto středu ve Žlutých lázních, předskokan Kaleida

15. 6. 2015

Redakce

Do pražského koncertu britských Alt-J zbývá přesně týden. 17.6. ve Žlutých lázních odehrají premiérový koncert u nás. V roli předskokana se představí elektronické duo Kaleida. Dveře do areálu Žlutých lázní se otevřou v 18 hodin. Vstupenky jsou nadále k dostání na GoOut.cz a v síti Ticketpro.

Prague Sounds Good! Festival včele s Dream Theater

12. 6. 2015

Redakce

„Prague Sounds Good! Festival, který se uskuteční 28.června v Praze, se přesouvá do Fora Karlín“, oznámil dnes za pořádající agenturu NuCoast Patrik Svitek. "Všechny vstupenky zůstavají v platnosti vyjma lístků zakoupených do skyboxů a na tzv. klubová sedadla, za které bude návštěvníkům vstupné vráceno v místě zakoupení." doplnil Svitek.

Zimní Masters of Rock XI. ročník se koná 15. listopadu

12. 6. 2015

Redakce

Již XI. ročník zimní verze největšího rockového festivalu u nás, Zimní Masters Of Rock, se hlásí se svou sestavou. Tato chladivá variace kultovní pařby tvrdé muziky letos přichází s první řadou nadupaných kapel, které si nesmíte nechat ujít! Další kapely budeme brzy zveřejňovat.

SABATON vystoupí poprvé v Brně!

12. 6. 2015

Redakce

Švédská kapela SABATON, která v posledních letech doslova „pobláznila“ metalové fanoušky po celém světě, vyrazí v únoru příštího roku na pokračování turné k úspěšnému albu Heroes! A SABATON v rámci něho zajíždějí do měst, ve kterých doposud nekoncertovali.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace