Přejít na menu Přejít na obsah

Tiskové Zprávy

Marta Töpferová a Milokraj - nové studiové album "Tento svět"

14. 6. 2017

Redakce

Deváté CD Marty Töpferové „Tento svět“, je vyvrcholením velmi dynamické a fascinující hudební kariéry. Album představuje nejnovější autorské písně a texty z Martiny tvorby, společně s texty tří českých básníků - Věry Provazníkové, Jana Zahradníčka a Antonína Sovy. Písně čerpají inspiraci z české a moravské lidové hudby, ze španělského flamenca, latinskoamerických prvků a různorodé newyorské hudební scény, kde Marta strávila šestnáct let.

MoveBreakers slaví své 2. narozeniny!

14. 6. 2017

Redakce

Kapela MoveBreakers, která je známá svým osobitým stylem a živelnou energií, oslaví své druhé narozeniny 18. 6. 2017 na lodi (A)void Floating Gallery od 16 hod. Fanoušci tohoto electro-swingového cirkusu se mohou těšit na řadu hostů, swingový workshop, soutěže i narozeninové překvapení.

Aerodrome Festival odpočítává poslední dny do zahájení čtvrtého ročníku, který se uskuteční tuto neděli v Praze na letišti v Letňanech.

7. 6. 2017

Redakce

Během desetihodinového hudebního maratónu se návštěvníci mohou dále těšit na rychle vzrůstající skupinu Counterfeit vedenou zpěvákem a hercem Jamie Bowerem, švédské Royal Republic, kteří bývají přirovnáváni ke svým krajanům The Hives, českému publiku velmi dobře známou energickou partu Enter Shikari, jedno z momentálně nejskloňovanějších jmen světové hip hopové scény Machine Gun Kellyho alias MGK, kanadské oblíbence českého publika Simple Plan a hlavní hvězdu Linkin Park, která ovládne pódium ve čtvrt na deset večer.

The Offspring ohlašují pražský koncert - 23.8.

7. 6. 2017

Redakce

Neuvěřitelných 24 let již uplynulo od první koncertní návštěvy legendy amerického punk-rocku The Offspring v České republice, a přesto stále předvádějí stejný drive jako poprvé! V roce 1998 se zastavili, těsně před vydáním jejich průlomového alba Smash, v dnes již neexistujícím klubu U Zoufalců, letos se po šesti letech zastaví v Praze a to 23. srpna v Malé sportovní hale.

Honza Homola ze skupiny Wohnout vydražil svou kytaru na pomoc těžce nemocnému Maximkovi. Do sbírky se ale ještě může zapojit kdokoliv.

18. 5. 2017

Redakce

Zpěvák a kytarista kapely Wohnout Honza Homola inicioval dražbu své kytary a založil sbírku, aby tak pomohl šestiletému Maximovi se vzácným onemocněním. Dražba kytary opatřené podpisy slavných osobností vynesla 120 100 korun. Pro ty, kdo nechtěl či nemohl dražit, byla zřízena sbírka, která již nyní čítá přes 60 000 korun. Vybrané peníze poslouží na nákup zdravotních potřeb, které ulehčí Maximkovi a jeho rodině život. Nicméně do sbírky na pomoc Maximovi je možné se zapojit až do poloviny května. Celý projekt zaštítil Výbor dobré vůle – Nadace Olgy Havlové (VDV).

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace